Ac deger bana tos bağiCukka ke devamke bende mi açsam bi rol ama değmez
Bol şanslar knkaBeğen geç takip şartı yok son beğeni 01.45
Kazanırsak listeye almicam seniBol şanslar knka
İnşallah gelirde ama zor be knkaKazanırsak listeye almicam seni
Yapıştırcamyapıştır gelsin
AdaaaaamKazanırsak listeye almicam seni
Çökelekçi aç kaybedersem belki senden ödül kazanırım ??Cukka ke devamke bende mi açsam bi rol ama değmez
Sen garip bir adamsın ama has adamsın geçen senden görüp artı 7 oynadım perişan oldumÇökelekçi aç kaybedersem belki senden ödül kazanırım ??
Reis sen bana bakma ben öyle arada bir sallarim ??Sen garip bir adamsın ama has adamsın geçen senden görüp artı 7 oynadım perişan oldum
Bu maça niye oynadım yüksek oran li maç bu vardı. baktım arkadaşlar da kuru dedim şansımıza gelirse sulariz milleti ??yani tamamen sallamasyonSen garip bir adamsın ama has adamsın geçen senden görüp artı 7 oynadım perişan oldum
Arkadaş 20 attı kornerde şansımı de iyim dedim bir maça ilk yarı 5ust dedim geldi fluminenseyede 7 çıkar dedim koskoca 45 dakka 1 tane atabildiler abiReis sen bana bakma ben öyle arada bir sallarim ??
Güzel para veriyordu *** yaArkadaş 20 attı kornerde şansımı de iyim dedim bir maça ilk yarı 5ust dedim geldi fluminenseyede 7 çıkar dedim koskoca 45 dakka 1 tane atabildiler abi
Golü bilemiyoruz sen korner oynuyon ??Arkadaş 20 attı kornerde şansımı de iyim dedim bir maça ilk yarı 5ust dedim geldi fluminenseyede 7 çıkar dedim koskoca 45 dakka 1 tane atabildiler abi