Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bonus Betsilin Üyeliği Olmayan Biri?

halo44 Çevrimdışı

halo44

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
1 Eki 2021
478
Arqa
Bet silin üyeliği olmayan biri lazim tanıdıklardan sececem kazanc yari yarıya kabul etmek isteyen yazsin konuya üye olacagi linki atacam ?
Bari komple alsaydın neden kalanı ile uğraştırıyon ki. Yazık çok yazık. İcraata gelince de arkadaşız ahbabız dersiniz. Para dostu olmuş millet

garetbale Çevrimdışı

garetbale

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
27 Kas 2021
184
istanbul
Bari komple alsaydın neden kalanı ile uğraştırıyon ki. Yazık çok yazık. İcraata gelince de arkadaşız ahbabız dersiniz. Para dostu olmuş millet

Ne alaka knk bedavadan kazanç yapacan bir zahmet paylaş ha arkadaş ahbap muhabbeti banada samimi gelmiyor ama bu durum farklı birde alan kişinin tarafından bak karşıdaki bana bedavadan bonus attirmis paylaşayım dersin yani

kirmani38 Çevrimdışı

kirmani38

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
20 Haz 2021
37
ben varım başkan her türlü..yarı yarıya paylaşırım.

kirmani38 Çevrimdışı

kirmani38

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
20 Haz 2021
37
Bet silin üyeliği olmayan biri lazim tanıdıklardan sececem kazanc yari yarıya kabul etmek isteyen yazsin konuya üye olacagi linki atacam ?
refli link atar onlar..ben üye olablrlm..tanıdıktan kastın nedir bilmiyorum..kuponlarıda atarız buraya.