15 bonus eklemısler 10 kat çevrim çevrim bitti max 250 cekım 50 yatırım istiyor güvenilir mi para bulursam yatırıp cekeyım mı ?
Öder çünkü ben birine yollamıştım 10 dakika cekti paramı aldı kaçtı15 bonus eklemısler 10 kat çevrim çevrim bitti max 250 cekım 50 yatırım istiyor güvenilir mi para bulursam yatırıp cekeyım mı ?
Hatta bana şifre vermişti 10 dakika sürmemişti çekmesi15 bonus eklemısler 10 kat çevrim çevrim bitti max 250 cekım 50 yatırım istiyor güvenilir mi para bulursam yatırıp cekeyım mı ?
@zencii aldı kaçtı???Öder çünkü ben birine yollamıştım 10 dakika cekti paramı aldı kaçtı
İnş mesai bitsnde akşam deneyeliö şansımızı oderlerse şayetÖder çünkü ben birine yollamıştım 10 dakika cekti paramı aldı kaçtı
Betperin sitesi laa 50k bile öderİnş mesai bitsnde akşam deneyeliö şansımızı oderlerse şayet
Kesin öder çünkü şifresi bana verdi bakmıştımİnş mesai bitsnde akşam deneyeliö şansımızı oderlerse şayet
10 dakika sürmemiş çekmesi 10 hafta oldu hala 55 tl atacak bana?İnş mesai bitsnde akşam deneyeliö şansımızı oderlerse şayet
Zencidenmi bahsediyon10 dakika sürmemiş çekmesi 10 hafta oldu hala 55 tl atacak bana?
Daha atmadımi lan vay ***Zencidenmi bahsediyon
Atm bozuk lo ??Daha atmadımi lan vay ***
Bende 3 ay sonra attın öder 30 ay sonra falan dayıAtm bozuk lo ??
Atm bozuk muş? parayı almamış?Bende 3 ay sonra attın öder 30 ay sonra falan dayı
Senin tokatçı olduğunu forum bilio ama onu kimse bilmiodu öğrendiler?Bende 3 ay sonra attın öder 30 ay sonra falan dayı
Hiç beklemezdimSenin tokatçı olduğunu forum bilio ama onu kimse bilmiodu öğrendiler?
Malesef?Hiç beklemezdim
Dayi acil 50Malesef?
Yav sktr gt amke paranmı kaldı nırıne mı taktım kanıt goster bol keseden atma benle muhatap bile olma bak işine defol ...Senin tokatçı olduğunu forum bilio ama onu kimse bilmiodu öğrendiler?