Dün 11 maç yaptım 9 u kazandı. 1 maç iptal oldu. Bu takım larin sonucu ne bulamadım ..Swindon supermarine FC. Wantage Town FC bu maçı bulamıyorum. Daha doğrusu buldum 0.0 bitmis yazıyor ama kupon hala açık görünüyor....
27 tl ye söylerimDün 11 maç yaptım 9 u kazandı. 1 maç iptal oldu. Bu takım larin sonucu ne bulamadım ..Swindon supermarine FC. Wantage Town FC bu maçı bulamıyorum. Daha doğrusu buldum 0.0 bitmis yazıyor ama kupon hala açık görünüyor....
2017 de ev 5-0 almışDün 11 maç yaptım 9 u kazandı. 1 maç iptal oldu. Bu takım larin sonucu ne bulamadım ..Swindon supermarine FC. Wantage Town FC bu maçı bulamıyorum. Daha doğrusu buldum 0.0 bitmis yazıyor ama kupon hala açık görünüyor....
İspatli bir sekilde üst olduğunu söyle 27 ni cepte bil27 tl ye söylerim
UstHemen bakıyorim ne oynadın bu maça
ispatlu 0-0 görünüyorİspatli bir sekilde üst olduğunu söyle 27 ni cepte bil
@Muric81 e diyorum yok diyor oynanmadi maç diyor ...madem öyle neden kayıp göstermiyor. Hala açık gosteriyorSWI
- 07/12/2122:45
- Swindon Supermarine
- 0:0
- Bitti
Wantage Town
Üst olmuş olsaydi 27 almıştın
belki oynanmamıştır kardeşÜst olmuş olsaydi 27 almıştın
gözümüzün önünde maçkolikte yazıyor yaDün 11 maç yaptım 9 u kazandı. 1 maç iptal oldu. Bu takım larin sonucu ne bulamadım ..Swindon supermarine FC. Wantage Town FC bu maçı bulamıyorum. Daha doğrusu buldum 0.0 bitmis yazıyor ama kupon hala açık görünüyor....
İns öyle olur altyapı hata yapar ins kalan 2 maç iptal gösterip geri kalan kazancı verirlerbelki oynanmamıştır kardeş
Sonuç ertelenmiş mı yani
Gündüz baktım 0.0 gösteriyordu bitmiş yazıyordugözümüzün önünde maçkolikte yazıyor ya
Swindon Supermarine vs Wantage Town , 14.12.2021, Güney Lig Kupası | Mackolik.com
Swindon Supermarine vs Wantage Town , 14.12.2021 maç bilgisi - maç raporu, kadrolar, iddaa bilgisi ve daha fazlası.www.mackolik.com
Mackolikten baktım gördüm ama dedigim gibi 0.0 gösteriyordu bitmiş yazıyordugözümüzün önünde maçkolikte yazıyor ya
Swindon Supermarine vs Wantage Town , 14.12.2021, Güney Lig Kupası | Mackolik.com
Swindon Supermarine vs Wantage Town , 14.12.2021 maç bilgisi - maç raporu, kadrolar, iddaa bilgisi ve daha fazlası.www.mackolik.com
14.02.2021 de görünüyor maçSonuç ertelenmiş mı yani
24 saat sonra bakiye hesabına geçmesi lazım. canlı destege kupon no falan yaz ilgili birime iletsinlerMackolikten baktım gördüm ama dedigim gibi 0.0 gösteriyordu bitmiş yazıyordu