Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Cevik42 Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
REDKİTX6 Çevrimdışı

REDKİTX6

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
16 Tem 2021
2,856
kattegat
Paraları basarken bişey yoktu galiba birilerinin derinlerine inince banlanmış kardeşim

A Çevrimdışı

Admin

Administrator
29 Eki 2021
17,696
Almanya
vay MKE kullan at modeli yani
Kullan at modeli derken Cevik42'yede bir açıklama getirelim. Sebeblerini. Kendisi kendinden fazla insanları küçük görüyor. Sürekli bir havalar. İnsanlarla sürekli laf dalaşmaları ve insanların huzunu bozmaya başladı son zamanlarda. Ve sürekli havalarda. Kusura bakmasın burda kimseyi küçük göremez. Şöyle kazanıyorum böyle kazanıyorum. Havalara gerek yok. Ve gelip bize özelden diklenemez. Kafa tutamaz. Millete sataşıp huzur bozup sonra bize şikayetde edemez. Böyle bir Hakkı yok.

tungabey Çevrimdışı

tungabey

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
16 Tem 2021
2,793
Kullan at modeli derken Cevik42'yede bir açıklama getirelim. Sebeblerini. Kendisi kendinden fazla insanları küçük görüyor. Sürekli bir havalar. İnsanlarla sürekli laf dalaşmaları ve insanların huzunu bozmaya başladı son zamanlarda. Ve sürekli havalarda. Kusura bakmasın burda kimseyi küçük göremez. Şöyle kazanıyorum böyle kazanıyorum. Havalara gerek yok. Ve gelip bize özelden diklenemez. Kafa tutamaz. Millete sataşıp huzur bozup sonra bize şikayetde edemez. Böyle bir Hakkı yok.
Cezası nedir kalıcı mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...