Dün sabaha karşı zorla dagıttık bugün zorla dagıtmayız heralde dün alan 4 kişi hariç 3 kişi 30tl payfix ilk begenen 15 kişi arasından olacak ben seçicem
Gönlünce olsunDün sabaha karşı zorla dagıttık bugün zorla dagıtmayız heralde dün alan 4 kişi hariç 3 kişi 30tl payfix ilk begenen 15 kişi arasından olacak ben seçicem
Kesene bereket payfix atıldıDün sabaha karşı zorla dagıttık bugün zorla dagıtmayız heralde dün alan 4 kişi hariç 3 kişi 30tl payfix ilk begenen 15 kişi arasından olacak ben seçicem
Sen seçiceksen özelden yazsanaDün sabaha karşı zorla dagıttık bugün zorla dagıtmayız heralde dün alan 4 kişi hariç 3 kişi 30tl payfix ilk begenen 15 kişi arasından olacak ben seçicem
Valla seçeceğin 1 kişi benim diye düşünüyorumDün sabaha karşı zorla dagıttık bugün zorla dagıtmayız heralde dün alan 4 kişi hariç 3 kişi 30tl payfix ilk begenen 15 kişi arasından olacak ben seçicem
Kesene bereketDün sabaha karşı zorla dagıttık bugün zorla dagıtmayız heralde dün alan 4 kişi hariç 3 kişi 30tl payfix ilk begenen 15 kişi arasından olacak ben seçicem
Kafadan kaybettin?Valla seçeceğin 1 kişi benim diye düşünüyorum
kesene bereket kartal alişmissin burayaDün sabaha karşı zorla dagıttık bugün zorla dagıtmayız heralde dün alan 4 kişi hariç 3 kişi 30tl payfix ilk begenen 15 kişi arasından olacak ben seçicem
Kime vereceği aklına gelmiyordur belki şimdi gözüne carpabilirizSen seçiceksen özelden yazsana