Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bonus Extrabet Üyeliği Olmayan?

Hoca Çevrimdışı

Hoca

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
7 Haz 2021
243
Beyler bu forumda kim bilir gunde kac kisi iyi mebla cekiyor ama cimrilikten kurtulamiyor

muhsinovi Çevrimdışı

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
9,023
Aşiyan Mezarlığı
Bende para olsa zaten etkinlik yapardim cimri degilim
para olupta dağıtmayanlar cimri olmuyor kanka hiçbiyerin tadı kalmadı artık maalesef adamlar en güvendiği insanlardan bile alacağını alamıyor. ekmek aslanın ağzında artık olmaz o kadar etkinlik 15ine kadar 15indede isteyen açar bi kaç tane. tabi parayı iyi vuran olmazsa :d

Hoca Çevrimdışı

Hoca

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
7 Haz 2021
243
para olupta dağıtmayanlar cimri olmuyor kanka hiçbiyerin tadı kalmadı artık maalesef adamlar en güvendiği insanlardan bile alacağını alamıyor. ekmek aslanın ağzında artık olmaz o kadar etkinlik 15ine kadar 15indede isteyen açar bi kaç tane. tabi parayı iyi vuran olmazsa :d
Etkinlik diyoruz adam etkinlik yapicak kazaninca parayi kiriyolar etkinlik yapmiyolar dun necdet hep rol parasi atti hemde 2 3 kisiye 20 atmis gece

R Çevrimdışı

Rexar

Kayıtlı Üye
19 Tem 2021
1,065
Bende para olsa zaten etkinlik yapardim cimri degilim
Sen de olmayan şey başkasın da olduğuna ne kadar eminsin de toplu millete laf yapıyosun aga her dk her muhabbet para istiyon itici oluyon sana para vermiyoz diye cimri olacaksak cimri olurum ben