SozmuExtrabet üyeliği olmayan yazsın 50 tl ekleticem..
Extrabet üyeliği olmayan yazsın 50 tl ekleticem..
abi birazda sen dağıtta görelim her konunun altında para istiyon yok işte kimsedeBeyler bu forumda kim bilir gunde kac kisi iyi mebla cekiyor ama cimrilikten kurtulamiyor
Bende para olsa zaten etkinlik yapardim cimri degilimabi birazda sen dağıtta görelim her konunun altında para istiyon yok işte kimsede
para olupta dağıtmayanlar cimri olmuyor kanka hiçbiyerin tadı kalmadı artık maalesef adamlar en güvendiği insanlardan bile alacağını alamıyor. ekmek aslanın ağzında artık olmaz o kadar etkinlik 15ine kadar 15indede isteyen açar bi kaç tane. tabi parayı iyi vuran olmazsa :dBende para olsa zaten etkinlik yapardim cimri degilim
Etkinlik diyoruz adam etkinlik yapicak kazaninca parayi kiriyolar etkinlik yapmiyolar dun necdet hep rol parasi atti hemde 2 3 kisiye 20 atmis gecepara olupta dağıtmayanlar cimri olmuyor kanka hiçbiyerin tadı kalmadı artık maalesef adamlar en güvendiği insanlardan bile alacağını alamıyor. ekmek aslanın ağzında artık olmaz o kadar etkinlik 15ine kadar 15indede isteyen açar bi kaç tane. tabi parayı iyi vuran olmazsa :d
bendende papara istedi gelen giden yok. kimmis o attıkları dökülsünlerde görek. cevo haricEtkinlik diyoruz adam etkinlik yapicak kazaninca parayi kiriyolar etkinlik yapmiyolar dun necdet hep rol parasi atti hemde 2 3 kisiye 20 atmis gece
MEMLEKET YANIYOR DAYIIIIIIIIIIIIIIIBütün forum ölü bi sıkıntı var
Sen de olmayan şey başkasın da olduğuna ne kadar eminsin de toplu millete laf yapıyosun aga her dk her muhabbet para istiyon itici oluyon sana para vermiyoz diye cimri olacaksak cimri olurum benBende para olsa zaten etkinlik yapardim cimri degilim