Feyenord tek başına 7 tane atarsa ilk beğenen 10 kişi içinden 2 kişi 27 normal 6.5 üst oranı az diye oynamadım ..bence 6.5 üst olacak ama ben risk aldım feyenord 6.5 üst oynadım bol şans ..
ListeFeyenord tek başına 7 tane atarsa ilk beğenen 10 kişi içinden 2 kişi 27 normal 6.5 üst oranı az diye oynamadım ..bence 6.5 üst olacak ama ben risk aldım feyenord 6.5 üst oynadım bol şans ..
Bol sansFeyenord tek başına 7 tane atarsa ilk beğenen 10 kişi içinden 2 kişi 27 normal 6.5 üst oranı az diye oynamadım ..bence 6.5 üst olacak ama ben risk aldım feyenord 6.5 üst oynadım bol şans ..
bol şanss yağsınFeyenord tek başına 7 tane atarsa ilk beğenen 10 kişi içinden 2 kişi 27 normal 6.5 üst oranı az diye oynamadım ..bence 6.5 üst olacak ama ben risk aldım feyenord 6.5 üst oynadım bol şans ..
bol şanss yağsınFeyenord tek başına 7 tane atarsa ilk beğenen 10 kişi içinden 2 kişi 27 normal 6.5 üst oranı az diye oynamadım ..bence 6.5 üst olacak ama ben risk aldım feyenord 6.5 üst oynadım bol şans ..
Gelirse caylar bendenFeyenord tek başına 7 tane atarsa ilk beğenen 10 kişi içinden 2 kişi 27 normal 6.5 üst oranı az diye oynamadım ..bence 6.5 üst olacak ama ben risk aldım feyenord 6.5 üst oynadım bol şans ..
Hakemi ayarladım 2 kırmızı verecek dep e ??Feyenord 7 atsin seni kutsarım kanka @eydolu4731
Rakip san marino mu aqwwHakemi ayarladım 2 kırmızı verecek dep e ??
Salzburg la bu maç arasın da kaldım Salzburg a oynamadım bakam ne olacakFeyenord 7 atsin seni kutsarım kanka @eydolu4731
7yi buldun bide artik tek takimdanmi beklemeye basladin sen.iyice astin.kendini?Feyenord tek başına 7 tane atarsa ilk beğenen 10 kişi içinden 2 kişi 27 normal 6.5 üst oranı az diye oynamadım ..bence 6.5 üst olacak ama ben risk aldım feyenord 6.5 üst oynadım bol şans ..
Bol şans.Feyenord tek başına 7 tane atarsa ilk beğenen 10 kişi içinden 2 kişi 27 normal 6.5 üst oranı az diye oynamadım ..bence 6.5 üst olacak ama ben risk aldım feyenord 6.5 üst oynadım bol şans ..
Oranı az di normal 7 nin ?7yi buldun bide artik tek takimdanmi beklemeye basladin sen.iyice astin.kendini?
Çok arada kalmışsın ??Salzburg la bu maç arasın da kaldım Salzburg a oynamadım bakam ne olacak
az dedigin.kacti abi merak ettim??Oranı az di normal 7 nin ?
Fazla bekletmeseler bari ??Hollandadan dayı oğlu aradı feyenoord bugun tecavuz edecekmiş. En az 7 en fazla 10 gol atacakmış. Evini sat arabasını bas dedi.