Mantiken Guardiola City chelsea macini dusunursek tuchel euro dersek mancini yani Mancini veya tuchel olursa sasirmamFIFA, Yılın Teknik Direktörü Ödülü’nün adaylarını açıkladı.
? Pep Guardiola
? Roberto Mancini
? Thomas Tuchel
Sizce ödülün sahibi kim olmalı?
Bence Abdullah AvcıMantiken Guardiola City chelsea macini dusunursek tuchel euro dersek mancini yani Mancini veya tuchel olursa sasirmam
Mantiken Guardiola City chelsea macini dusunursek tuchel euro dersek mancini yani Mancini veya tuchel olursa sasirmam
Bu da böyle bi modelUlan zaten 3 aday var 3 ünü de saymışsın
Ben Yılmaz Vural olarak cevabımı değiştiriyorumBence Abdullah Avcı
Tartışmasız tuchel yaptıklarını kimse tartisamaz bu sene nasıl Salah costuysa bireysel olarak tuchel de 2 senedir takımlari takım yapıyorFIFA, Yılın Teknik Direktörü Ödülü’nün adaylarını açıkladı.
? Pep Guardiola
? Roberto Mancini
? Thomas Tuchel
Sizce ödülün sahibi kim olmalı?
tuchel yıllardır böyleTartışmasız tuchel yaptıklarını kimse tartisamaz bu sene nasıl Salah costuysa bireysel olarak tuchel de 2 senedir takımlari takım yapıyor
Bende o zaman + bir cevap eklim o zaman bence tuchel bide artı olarak Kenan karamanBen Yılmaz Vural olarak cevabımı değiştiriyorum
Öyle zaten de millet 2 senedir tanıyor diye yazdım öyle knka herkes bizim gibi takip etmiyortuchel yıllardır böyle
Kenan Karaman mıBende o zaman + bir cevap eklim o zaman bence tuchel bide artı olarak Kenan karaman
Goat KENAN KARAMANKenan Karaman mı
Bismillahirrahmanirrahim dedin mi ismini anarkenKenan Karaman mı
aasdsadhalsdk ulan ne adamsınBismillahirrahmanirrahim dedin mi ismini anarken