Bol şans3 kasa ata ata gidiyoruz tabi ilk 2 si yatmazsa hepimize bol şans takip şart tc onay olan herkes katılabilir
Listeciye gerek yoktur
Bol şans3 kasa ata ata gidiyoruz tabi ilk 2 si yatmazsa hepimize bol şans takip şart tc onay olan herkes katılabilir
Listeciye gerek yoktur
Bol şana kardeşim geçenki gibi acele etme kombine yapmaa3 kasa ata ata gidiyoruz tabi ilk 2 si yatmazsa hepimize bol şans takip şart tc onay olan herkes katılabilir
Listeciye gerek yoktur
Knka Listeci ye gerek yoktur diyerekten sanki küfür ediyon ??3 kasa ata ata gidiyoruz tabi ilk 2 si yatmazsa hepimize bol şans takip şart tc onay olan herkes katılabilir
Listeciye gerek yoktur
Abi çok para lazım 2 kişiye anca 26 verebilirimKnka Listeci ye gerek yoktur diyerekten sanki küfür ediyon ??
Dağıtım önemli değilde durumun sıkıntılıysa neden roll açıyosun kardeşim kendi kendine acele etmeden oynasan senin için daha hayırlıAbi çok para lazım 2 kişiye anca 26 verebilirim
Ondan demedim siyah kalin yazıyla yazmissin bide kufur gibi la??Abi çok para lazım 2 kişiye anca 26 verebilirim
Böyle sinerjiyle daha iyi hissediyorum yalnız hissetmiyorumDağıtım önemli değilde durumun sıkıntılıysa neden roll açıyosun kardeşim kendi kendine acele etmeden oynasan senin için daha hayırlı
Listeciye gerek yoktur
Bol sans3 kasa ata ata gidiyoruz tabi ilk 2 si yatmazsa hepimize bol şans takip şart tc onay olan herkes katılabilir
Listeciye gerek yoktur
Başlar birazdanBol şans