Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Haberler Galatasaray'dan Marcao ile Kerem Aktürkoğlu Paylaşımı

Megastarkan Çevrimdışı

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
964
terim sacmaladi iyice bence de fanatik gsliyim arkadaslar istifa etsin bence yeter ii hatirlayalim su adamı bunadi senolda ayni

CaptainJackSparrow Çevrimdışı

CaptainJackSparrow

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
19 Tem 2021
2,726
terim sacmaladi iyice bence de fanatik gsliyim arkadaslar istifa etsin bence yeter ii hatirlayalim su adamı bunadi senolda ayni
Ya hic inandirici gelmiyor Galatasray'li adam gsliyim yazmaz be abi tuhafsiniz. Ben fanatik cimbomluyum. Marcao gibi bir futbolcunun takimdan ayrilmasini en cok fb ve bjkli kuşlar istedi ama hevesleri kursaklarinda kaldi :D Terim konusunda dusuncene saygim var.. Ama gercekten Galatasaray'li isen dost bu baris ortamina sevinmen gerekir ki Marcao gibi bir savunma kolay bulamazsin:)

S Çevrimdışı

Samurai1

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
16 Tem 2021
3,900
Ya hic inandirici gelmiyor Galatasray'li adam gsliyim yazmaz be abi tuhafsiniz. Ben fanatik cimbomluyum. Marcao gibi bir futbolcunun takimdan ayrilmasini en cok fb ve bjkli kuşlar istedi ama hevesleri kursaklarinda kaldi :D Terim konusunda dusuncene saygim var.. Ama gercekten Galatasaray'li isen dost bu baris ortamina sevinmen gerekir ki Marcao gibi bir savunma kolay bulamazsin:)
Aha bı eyyamci daha

Messi06 Çevrimdışı

Messi06

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
2,553
Allahini seveyim senin?? su an patlama potansiyeli en cok olan topcuyu birakacakmiudik verdik cezasini oldu bitti biz uzatmiyoruz bunlar uzatiyor ** ?