ademkaya2019
Kayıtlı Üye
- 15 Haz 2021
- 5
WASHİNGTON-PHİLADELPHİA
EV SAHİBİ 109.5 ÜSTÜ
Washington uzun bir aradan sonra sağlıklı bir kadroya sahip. Hachimura,Beal, Porzingis hepsi bu maçta son dakika sürprizi olmazsa forma giyecekler. Washington savunması bu kadar kötü olduğu sürece onlara galibiyet konusunda güvenemiyorum fakat Sixers'ın da Knicks maçı sonrası bu maçta çok da konsantre olmasını beklemiyorum. Ev sahibi üst değerlendireceğim.
ORLANDO-LA LAKERS
EV SAHİBİ 116.5 ÜSTÜ
Elf gözlerim neler görüyor Allah'ım? Kim derdi ki ben yeni yıla saatler kala oynanacak bir Orlando Magic - LA Lakers maçında Orlando'ya 116+ skor önerip bunu destekleyecek mantıklı ve sayısal argüman bulabileyim? Ama gelin görün ki hayat böyle bir şey işte. 2019'da biri gelip birkaç aya Kobe Bryant helikopter kazasında ölecek, hemen arkasından tüm dünyayı etkisi altına alıp herkesi eve tıkacak bir virüs salgını çıkacak diyecek olsaydı hangimiz inanırdık? Magic, son 9 maçından 8 galibiyet çıkardı. Nasıl bir değişim yaşadılarsa mini belgeseli falan çekilmesi lazım bu sihirli değneğin. Diğer tarafta Lakers, Anthony Davis'in sakatlanması ve kalan rotasyonun istikrarsızlığı sebebiyle Sindirella Masalı'nda saatin 12'yi vurduğu o karanlık bölüme geri dönmüş bulundu. Son dört maçta yedikleri en düşük sayı 124. Ligin en kötü hücum verimliliği ortalamasına sahip takım Hornets'tan 134, Phoenix ve Sacramento'dan 130 yediler. Son altı deplasmanları da üst bitti. Magic dinlenmiş ve formda haliyle, şu vaziyetteki Lakers'a karşı hem kendi hem de rakibi tarafındaki bol skorlu seyri sürdürebilir.