- 30 Tem 2021
- 2,386
@BetPuan Destek çekim bekleniyor. Çekim gelince 200+100 kasa ile 700-800 arası hedefli rolling yapalım.
Kazanç durumuna göre dağıtım olur.
Bol şanslar..
Bol şanslar..
Bol şans umarım bu sefer kazanirsin@BetPuan Destek çekim bekleniyor. Çekim gelince 200+100 kasa ile 700-800 arası hedefli rolling yapalım.
Bol şanslar..
Betpuan ne kadar sürede öder hocam Payfix ile? 10 dkda izin gelmedi ilk çekimim siteye çok hakim değilimBol şanslar
Çekim gelsin de kasamız yok ?Sen at ama saplatalim o saate kadar ??
Kısa sürede öder merak etmeBetpuan ne kadar sürede öder hocam Payfix ile? 10 dkda izin gelmedi ilk çekimim siteye çok hakim değilim
Liste alıyorum@BetPuan Destek çekim bekleniyor. Çekim gelince 200+100 kasa ile 700-800 arası hedefli rolling yapalım.
Bol şanslar..
Ödemiştir bile ?Kısa sürede öder merak etme
Tamam olurListe alıyorum
Yok daha izin gelmediÖdemiştir bile ?
Niye karaliyon ki çok belli oluyor 10 k çektiğin ??????Betcolar payfixle hızlı öder ama siteden ilk çekimim çok rahat değilim
Öder raat ol ?Betcolar payfixle hızlı öder ama siteden ilk çekimim çok rahat değilim
Bonkör lük ten istifa ediyorum...başka birşey yap yav değişiklik olsun biraz belki şans dönerBol şanslar
Olaya el atıyorum 18.15 e kadar para hesabındaBetcolar payfixle hızlı öder ama siteden ilk çekimim çok rahat değilim
Beni tipster üye yapta maç satayım ? komisyon veririm forumada ???Bol şanslar