Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Haberler NBA All Star'da tarihi gece! Jayson Tatum rekor kırdı

Sistembetting Çevrimdışı

Sistembetting

Site Kurucusu
16 Ara 2022
291
1676881184821.png

NBA'de heyecanla beklenen 72. All Star maçı nefesleri kesti. Utah Jazz'ın salonu Vivint Arena'da oynanan mücadeleyi Giannis Antetokounmpo'nun takımı LeBron James'in takımını 184-175 mağlup etti.

JAYSON TATUM TARİHE GEÇTİ

Maça damga vuran ise, Boston Celtics'in yıldızı Jayson Tatum oldu. ABD'li yıldız 55 say, 10 ribaunt ve 6 asistle NBA All-Star tarihinde bir maçta en fazla sayı üreten oyuncu oldu.

Oynanan maçta iki takımda NBA'in yıldızları yer aldı. LeBron James'in takımında; Anthony Edwards, Jaylen Brown, Paul George, Tyrese Haliburton, Julius Randle, De'Aaron Fox, Jaren Jackson Jr., Joel Embiid, Kyrie Irving, Luka Doncic, Nikola Jokic.

Yunan oyuncu Giannis Antetokounmpo'nun ekibinde ise Jayson Tatum, Ja Morant, Donovan Mitchell ve Lauri Markkanen'i ilk beşine alırken, kadrosunu Damian Lillard, Jrue Holiday, Shai Gilgeous-Alexander, DeMar DeRozan, Pascal Siakam, Bam Adebayo, Domantas Sabonis yer aldı.