M
Mustafa(osmanb60)
Kayıtlı Üye
- 22 Tem 2021
- 416
Arkadaşlar bu seferki roll başarılı olacak mı kısmet en az 4 adım gidicez durum ve kazanca göre dağıtım rastgele
4 çok 2 adım yap bol şansArkadaşlar bu seferki roll başarılı olacak mı kısmet en az 4 adım gidicez durum ve kazanca göre dağıtım rastgele
Gel ortada buluşalım 3 olsun osman begArkadaşlar bu seferki roll başarılı olacak mı kısmet en az 4 adım gidicez durum ve kazanca göre dağıtım rastgele
SaplaArkadaşlar bu seferki roll başarılı olacak mı kısmet en az 4 adım gidicez durum ve kazanca göre dağıtım rastgele
Kanka kasa 100 TL 2 adım az olur?4 çok 2 adım yap bol şans
Bol şanslar diyelim basarili olursun umarim ?Arkadaşlar bu seferki roll başarılı olacak mı kısmet en az 4 adım gidicez durum ve kazanca göre dağıtım rastgele
ÜçKanka kasa 100 TL 2 adım az olur?
Bol şanslar rasgeleArkadaşlar bu seferki roll başarılı olacak mı kısmet en az 4 adım gidicez durum ve kazanca göre dağıtım rastgele
Liste alayim ?Arkadaşlar bu seferki roll başarılı olacak mı kısmet en az 4 adım gidicez durum ve kazanca göre dağıtım rastgele
Koy kanka sana guvenioz bol şansKanka kasa 100 TL 2 adım az olur?
yap kardeş yap futbol takip etmekten kal geldi sen basket falan yap bariArkadaşlar bu seferki roll başarılı olacak mı kısmet en az 4 adım gidicez durum ve kazanca göre dağıtım rastgele
@Mustafa(osmanb60)Liste alayim ?
Bol şans dostumArkadaşlar bu seferki roll başarılı olacak mı kısmet en az 4 adım gidicez durum ve kazanca göre dağıtım rastgele
Bol şanslarArkadaşlar bu seferki roll başarılı olacak mı kısmet en az 4 adım gidicez durum ve kazanca göre dağıtım rastgele
Al knk zahmet olmazsa
bol şansAl knk zahmet olmazsa
Tamam bende liste sen gönder maçları ???Al knk zahmet olmazsa