1 saattir para geçmedi payfixe. var mı aynı sorunu yaşayan. miktar düşük oldu mu anında düşüyor ibneler
Paramız yok ki payfixe atalım bakalım erken mi geçiyor geç mi geçiyor1 saattir para geçmedi payfixe. var mı aynı sorunu yaşayan. miktar düşük oldu mu anında düşüyor ibneler
İlla miktarı ayiktiirip kovalakligini yapacaksın ?1 saattir para geçmedi payfixe. var mı aynı sorunu yaşayan. miktar düşük oldu mu anında düşüyor ibneler
yok ya 500 atsak hemen düşüyor 5 dakikada. inadına mı yapıyorlar anlamış değilim.İlla miktarı ayiktiirip kovalakligini yapacaksın ?
50 TL yolla bı deneyim bakalım geciyormu garip ?yok ya 500 atsak hemen düşüyor 5 dakikada. inadına mı yapıyorlar anlamış değilim.
nisanbetten 13 bin tl çekim talebi verdim gelirse 20 tl bol soslu hatay usulü döner parasıBilmiom
1300 ödemez ki 13 k ödesin geçen gün 1.5 k için 5 takla attılar araya kayniyorduk zor bela aldık ?nisanbetten 13 bin tl çekim talebi verdim gelirse 20 tl bol soslu hatay usulü döner parası
maksimum 20 kat çekimmiş. 500 yatırdım spor hoşgeldin aldım. 10.000 talep verdim mecbur1300 ödemez ki 13 k ödesin geçen gün 1.5 k için 5 takla attılar araya kayniyorduk zor bela aldık ?
Para olsa denerdik te hiç yok1 saattir para geçmedi payfixe. var mı aynı sorunu yaşayan. miktar düşük oldu mu anında düşüyor ibneler
O gelsin de sukret ?maksimum 20 kat çekimmiş. 500 yatırdım spor hoşgeldin aldım. 10.000 talep verdim mecbur
gelmezse onları ay ay mikerim.O gelsin de sukret ?
Senin yetkilerini almışlardı en son her mi döndün reisgelmezse onları ay ay mikerim.
Çevo az önce yattı 100 attım 2 dk da geldigelmezse onları ay ay mikerim.
ne yetkisi :/Senin yetkilerini almışlardı en son her mi döndün reis
Bekliyorum bakalım.. yalnız Nisan ödemeznisanbetten 13 bin tl çekim talebi verdim gelirse 20 tl bol soslu hatay usulü döner parası
mayıs öder mi peki.Bekliyorum bakalım.. yalnız Nisan ödemez
1500 gönderdim 2 dakikada hesapta1 saattir para geçmedi payfixe. var mı aynı sorunu yaşayan. miktar düşük oldu mu anında düşüyor ibneler
benimki de geçti ama kaç saatte bir bilsen1500 gönderdim 2 dakikada hesapta