- 17 Tem 2021
- 476
ADMİNLER BONUS YERİNE BONUSTAN DOĞAN KAZANCIN HEPSİNİ SİLDİLER VE ÜSTÜNE YETMEZMİŞ GİBİ CANLIDAN ENGELLEDİLER YARDIMCI OLUN LÜTFEN
iletiyorumMerhabalar Efendim işleminizi le yakından ilgileneceğim hemen kullanıcı adınızı bizlere [email protected] adresinden iletiniz lütfen tam olarak işleminizin ne olduğunu bilmemekteyim kontrol edip sizlere dönüş sağlayalım
Bence de. Bi hata var@Cevik42 burdan 11 k çekti belgesiz tık diye gönderdiler , 500 e tenezzül etmezler
çok saçma kanka 520-530 tl bakiye yapıyorum 110 tl bonus miktarı düşülmesi gerekirken b baktım kasa 26 tl ye düzeltilmiş ilk bakiyeme ben o 26 tl yi 500 yapana kadar canım çıktı.Saçmalıkyöneticiler bakar birazdan knk düzeltirler merak etme
@Sahabet Destek ilettim kullanıcı adım tiritiriMerhabalar Efendim işleminizi le yakından ilgileneceğim hemen kullanıcı adınızı bizlere [email protected] adresinden iletiniz lütfen tam olarak işleminizin ne olduğunu bilmemekteyim kontrol edip sizlere dönüş sağlayalım
Ekiplerimiz sizlere dönüş sağlamış durumdadır bir sorun yaşamanız durumunda tekrardan bizlere ulaşabilirsiniz.@Sahabet Destek ilettim kullanıcı adım tiritiri