- 17 Tem 2021
- 666
Vay miktar ne kadar perso20 bin TL cevirene kadar beynim sulandı ama nihayet sahabete sahada gereken cevabı verdim ..beklenen son şimdi tatil zamanı 2 gün sonra buralarda olurum![]()
Adamsin helal20 bin TL cevirene kadar beynim sulandı ama nihayet sahabete sahada gereken cevabı verdim ..beklenen son şimdi tatil zamanı 2 gün sonra buralarda olurum![]()
Gunde 2 hak dedine gore 20k yapti 10k 10k cekicek ?Vay miktar ne kadar perso
Tatil dediğine gore kesin sahabet zarar etmiştir ?Adamsin helal
Berlin bey sizce bi dagitim olmaz mi ?tebrikler cano
Bana niye soruyon olum para benimmi ?Berlin bey sizce bi dagitim olmaz mi ?
Fikriniz fikrimdir ??Bana niye soruyon olum para benimmi ?
Sitede yazmıyormu kurallar dost niye ordan okumuyon@Admin bonusu verirken adamlar spor alanında kullan diyor şimdide sadece basket futbol bu ne kepazeliktir kardeşim adamlar ******* yer arıyor voleybol neden dahil degil
Cevir sende perso yine koyarsin orda@Admin bonusu verirken adamlar spor alanında kullan diyor şimdide sadece basket futbol bu ne kepazeliktir kardeşim adamlar ******* yer arıyor voleybol neden dahil degil
@Admin bonusu verirken adamlar spor alanında kullan diyor şimdide sadece basket futbol bu ne kepazeliktir kardeşim adamlar ******* yer arıyor voleybol neden dahil degil
Ayn kurallara baktinmi hocaSitede yazmıyormu kurallar dost niye ordan okumuyon
Futbol Basket yazmışlar zaten@Admin bonusu verirken adamlar spor alanında kullan diyor şimdide sadece basket futbol bu ne kepazeliktir kardeşim adamlar ******* yer arıyor voleybol neden dahil degil
Futbol basketboll , kuralları doğru okumuyon kanka incele iyice kasa 15-20yse zaten sıkıntı yok bas gitsin futbolda 2 maç@Admin bonusu verirken adamlar spor alanında kullan diyor şimdide sadece basket futbol bu ne kepazeliktir kardeşim adamlar ******* yer arıyor voleybol neden dahil degil
yapacak birşey yok hocam ellerine saglık sen 3-5 bine razıyken onlar seni 20k çekmeye zorladı20 bin TL cevirene kadar beynim sulandı ama nihayet sahabete sahada gereken cevabı verdim ..beklenen son şimdi tatil zamanı 2 gün sonra buralarda olurum![]()