Şansın bol olsun hocam yazıyorum hemen@Rooster adminim özele bakarmısın 150 tl dağıtım yapmak istiyorum
Papara atiyorum@Rooster adminim özele bakarmısın 150 tl dağıtım yapmak istiyorum
Liste alındı@Rooster adminim özele bakarmısın 150 tl dağıtım yapmak istiyorum
Tebrikler usta@Rooster adminim özele bakarmısın 150 tl dağıtım yapmak istiyorum
Kesene bereket hayirli olsunEkli dosyayı görüntüle 4169
Bugün arda arda 3 çekim yaptım 5 dk ödendi süpersin betovis sayenizde borçlarımdan kurtuluyorum. Bana çok şanslı geldi burası
@moses @Vortex @palantis38 @eydolu4731@Rooster adminim özele bakarmısın 150 tl dağıtım yapmak istiyorum
Tebrikler kardeşim iyiki yönlendirmişim seni Umarım daha iyilerini kazanırsınEkli dosyayı görüntüle 4169
Bugün arda arda 3 çekim yaptım 5 dk ödendi süpersin betovis sayenizde borçlarımdan kurtuluyorum. Bana çok şanslı geldi burası
@kadircan4747@Rooster adminim özele bakarmısın 150 tl dağıtım yapmak istiyorum
Cekim saatleei yaziyor orda muhsin adam takir takir cekmisTebrikler çekimlerde saat kuralı varmi bu sitede yoksa ard arda yapılıyormu sürekli
günlük 4 çekim hakkı varTebrikler çekimlerde saat kuralı varmi bu sitede yoksa ard arda yapılıyormu sürekli
teşekkkr abim cansnTebrikler kardeşim iyiki yönlendirmişim seni Umarım daha iyilerini kazanırsın
Hic cekim yapamayanlar ???günlük 4 çekim hakkı var
Göremedim bazı siteler 4 saat koyuyor ya ondan dedimCekim saatleei yaziyor orda muhsin adam takir takir cekmis
Solda yaz,iyor abicim saat farki yok benceGöremedim bazı siteler 4 saat koyuyor ya ondan dedim