Çalış çalış nereye kadar ya ?gunooooo
Mustafaya hepiniz gelir diyordunuz o yüzden bişey yapmadık. Necdet zaten aramızda değil şimdi banlanır. Terso arkadaş için de bugün saat 23:59'a kadar bekleyip gerekeni yapacağız.Simdi naçizane bi sorum olucak istersen sonra kitle
@Mustafa(osmanb60) @necdet35 @t3rsoo
Niye hala aramızda ? @Rooster
kanka necdet35 diğer forumlard ben parayı b.b dagıttm diyip buraya sallıyo bu terso gece ve sabah girdi ikisinide şutlaMustafaya hepiniz gelir diyordunuz o yüzden bişey yapmadık. Necdet zaten aramızda değil şimdi banlanır. Terso arkadaş için de bugün saat 23:59'a kadar bekleyip gerekeni yapacağız.
mustafaya hala gelir diyorum ama açıklama yapmadıgı için onuda şutla kural bu kankaMustafaya hepiniz gelir diyordunuz o yüzden bişey yapmadık. Necdet zaten aramızda değil şimdi banlanır. Terso arkadaş için de bugün saat 23:59'a kadar bekleyip gerekeni yapacağız.
la adam forma gırıp cıkıyor kafasına gore takılıyor dagıtmıcak heralde omustafaya hala gelir diyorum ama açıklama yapmadıgı için onuda şutla kural bu kanka
Gunaydin başkan
Mustafaya hepiniz gelir diyordunuz o yüzden bişey yapmadık. Necdet zaten aramızda değil şimdi banlanır. Terso arkadaş için de bugün saat 23:59'a kadar bekleyip gerekeni yapacağız.
@TÖMBELEKÇİ yide gerekeni yapın böyle karaktersiz ler aramızda olmasın. Burada böyle yapan sivil hayatta da heryerde aynı boktur mk. Içinde Insanlikta adamlikta 1 gram olmayanlardan herşey beklenir. Allah'a yakın hepimize uzak olsunlar.Mustafaya hepiniz gelir diyordunuz o yüzden bişey yapmadık. Necdet zaten aramızda değil şimdi banlanır. Terso arkadaş için de bugün saat 23:59'a kadar bekleyip gerekeni yapacağız.
Hayirdir laAdam hala utanmadan sana birşey atmam diyor. Sen ve senin gibiler 50 tl lik adam bile değilsiniz. Insanliginiz 50 kuruş bile etmez.
50 ye 150??Adam hala utanmadan sana birşey atmam diyor. Sen ve senin gibiler 50 tl lik adam bile değilsiniz. Insanliginiz 50 kuruş bile etmez.
Ahahaha sahte etkinlik sana da çıkmış tı az kalsın 100 ü kapiyordun50 ye 150??