11 kisi icinde bi beni cekmedin sansimi ...Çekim Hızı Tam 5 Dakika Sürdü Arkadaşlar
Ekli dosyayı görüntüle 947
Asıl ben sikeyim şansımı dayı tövbe ettım daha ?11 kisi icinde bi beni cekmedin sansimi sikimmmm
Sanadami cikmadiAsıl ben sikeyim şansımı dayı tövbe ettım daha ?
Yok dayı gitti 3 saat ??Sanadami cikmadi
Uzuldum mu yok bi boka yariyon mu yok daha ne yapam sana **Yok dayı gitti 3 saat ??
Haklısın dayı ne yapam kiUzuldum mu yok bi boka yariyon mu yok daha ne yapam sana **
Hamam kale ne olduHaklısın dayı ne yapam ki
Bekliyorum dayı yok bişetHamam kale ne oldu
paparalarını iletmeyen 3-4 kişi daha son rollde yoktu görüş istiyosan son görülmeleri bile 2 saat önceBekliyorum dayı yok bişet
Diger foruma gir palantis bul dayi hesabina baksin dedi deBekliyorum dayı yok bişet
Evet kanka bende gördüm ama artık yaptılar listeyipaparalarını iletmeyen 3-4 kişi daha son rollde yoktu görüş istiyosan son görülmeleri bile 2 saat önce
Yetkili kim ?paparalarını iletmeyen 3-4 kişi daha son rollde yoktu görüş istiyosan son görülmeleri bile 2 saat önce
Sende gir neredeyse sole palantise garantiye baksinben değil
Ne var lenYetkili kim ?
@Berlin ?paparalarını iletmeyen 3-4 kişi daha son rollde yoktu görüş istiyosan son görülmeleri bile 2 saat önce
anlamadım dayı palantise garanti bankasınamı bakmasını söyliyimSende gir neredeyse sole palantise garantiye baksin
Dayı özeli kapalı onunNe var len
Aynenanlamadım dayı palantise garanti bankasınamı bakmasını söyliyim