Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet X FORUMDA SAÇMALIK ?

EL MATADOR Çevrimdışı

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
10,104
" MADRİD "
Gene dolandırıcılık muhabbeti adının geçtiği her yerde bı para mevzusu var ?
Lan ne dolandırıciligi kardes amke Aaa si kedisi ben attigimda bana geri dondu mu ki o attiginda ond geri donecem attiklarima saysin yrrmn kafasini alsin bu saatten sonra hesabimida banlattim daha işim olmamz o forumla

ALONE DARK Çevrimdışı

ALONE DARK

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Lan ne dolandırıciligi kardes amke Aaa si kedisi ben attigimda bana geri dondu mu ki o attiginda ond geri donecem attiklarima saysin yrrmn kafasini alsin bu saatten sonra hesabimida banlattim daha işim olmamz o forumla
Parayı alınca paran olmazsa gondercem diye yirtmissin kendini kırma beni param yok yardimci ol ben sana gondercem maaşı alayım atcam bunlar geri ödemeli alma lafidir bro alana kadar adama yalvarmissin öderken bende ona atıyordum diyorusn :)

EL MATADOR Çevrimdışı

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
10,104
" MADRİD "
Parayı alınca paran olmazsa gondercem diye yirtmissin kendini kırma beni param yok yardimci ol ben sana gondercem maaşı alayım atcam bunlar geri ödemeli alma lafidir bro alana kadar adama yalvarmissin öderken bende ona atıyordum diyorusn :)
Showbetten bin küsur para kazandirdim yol aldı zamaninda adam öyle sikilmez demek ki böyle sikilir jaguar bilmedigin seylerle yargilama kardes ;)