- 17 Tem 2021
- 4,626
Knka iyide benim gunahim neydi sana yakisan yaptigin çekilişin odulunu atmaktiBöyle boşa beleş insanlar yüzünden insanda iştah kalmıyor
Knka iyide benim gunahim neydi sana yakisan yaptigin çekilişin odulunu atmaktiBöyle boşa beleş insanlar yüzünden insanda iştah kalmıyor
O doğruBöyle boşa beleş insanlar yüzünden insanda iştah kalmıyor
Yani altı üstü para?Aman bosverin kalp kırmaya gerek yok
Bu kavgalar hep olacak tek çözüm diğer forumlarda olduğu gibi adminler çekecekYani altı üstü para?
Cidden ekolumsün???Trans sevmem ama hile yapmaz
Tebrikler dostum Payfix atıldıWonnnnnnn be koyduk
Dostum dediğin gibi isteyen katılmaz olur biter 2 kere senden ödül aldım kesene bereket olsunDaha pazartesi benden ödül almış @Berlin
Mevzu link değil *** 1 dk olmuş 10 dk oldu diyor. Siktiğimin kendi paramızla rezil oluyoruz
Güvenmeyen gider kumda oynar
Kimseden 1 kuruş karım yok
Kaç kişinin işini gördük yine olmuyor
Kardeşim sen orda bence cok ciddiye aldin berlin herkese yapar bunu samimi olmadigindan olabilir ama fazla ciddiye aliyorsun ?Daha pazartesi benden ödül almış @Berlin
Mevzu link değil *** 1 dk olmuş 10 dk oldu diyor. Siktiğimin kendi paramızla rezil oluyoruz
Güvenmeyen gider kumda oynar
Kimseden 1 kuruş karım yok
Kaç kişinin işini gördük yine olmuyor
Kime koyduk kankaWonnnnnnn be koyduk
Kardeş sana bi arkadaş tavsiyesi çekilişlerinde link te ativer bende dahil kimseye konuşma fırsatı verme. Yanlış anlama ben hile falan yaptın demedimde demiyorum da.@Berlin yalan söylemeye çamur atmaya hiç utanmıyorsun be dostum. 10 dk diyorsun 1 dk olmuş
Listeyi sen yaptın hiç kontrol bile etmedim güvendik çektik. Senin yaptığına bak
Gerçekten karakterini ortaya koydun
HerkesKardeşim sen orda bence cok ciddiye aldin berlin herkeze yapar bunu samimi olmadigindan olabilir ama fazla ciddiye aliyorsun ?
TeşekkürlerTebrikler dostum Payfix atıldı
Ben ne yazmisimHerkes
Sana ******** desem ciddiye almaz mısınKardeşim sen orda bence cok ciddiye aldin berlin herkeze yapar bunu samimi olmadigindan olabilir ama fazla ciddiye aliyorsun ?