- 17 Tem 2021
- 4,307
Adamlar kazanınca da yapmıyor işte onlar için alınmış bi önlemdagıtım yapmayan adamlardan birisi benim ama şimdi kazanamayınca neyin dagıtımını yapacaz anlamadım ama neyse saygılar bol sanslar
Adamlar kazanınca da yapmıyor işte onlar için alınmış bi önlemdagıtım yapmayan adamlardan birisi benim ama şimdi kazanamayınca neyin dagıtımını yapacaz anlamadım ama neyse saygılar bol sanslar
Sen parayı bulmuşsun ?@Saulalvarez benim ödül ü @Zagor alsın
zengin adamin hali bi başka be@Saulalvarez benim ödül ü @Zagor alsın
diğer yerde yapmışlığımız vardı ama burada tanınmıyoruz galiba olsun sıkıntı yok napalım dagıtımcı patron ne diyosa o olsunAdamlar kazanınca da yapmıyor işte onlar için alınmış bi önlem
Link atarmisinbnm var
bekleLink atarmisin
ya meto allah aşkına kazanamayınca nasıl yapcaz dagıtım daha dün de gelmedik ki buraya turbo ile theflas muamalesi yapmayın mke
Çok değil 3-5 kuruş kumar oynayacak param var fazlasinda gözüm yokSen parayı bulmuşsun ?
Knka etkinlik sahibi oyle istedi ben ne yapimya meto allah aşkına kazanamayınca nasıl yapcaz dagıtım daha dün de gelmedik ki buraya turbo ile theflas muamalesi yapmayın mke
Bol şans thanks bu arada ?Çok değil 3-5 kuruş kumar oynayacak param var fazlasinda gözüm yok
Cikar cikar korkma??@Messi06 bana cikmazsa ?
Redo bana çıkarsa senindir ?ya meto allah aşkına kazanamayınca nasıl yapcaz dagıtım daha dün de gelmedik ki buraya turbo ile theflas muamalesi yapmayın mke
eyi madem ne diyim parası olan ağaysa biz marabayız dagıtım yok çıkar beniKnka etkinlik sahibi oyle istedi ben ne yapim