- 21 Haz 2021
- 2,724
BmwMeto+muric81meto=Gomez meto@Muric81 ovlama la seni yazmadım bilerek seninle ayrıyız gelsinde
Olum dedin zaten :dŞimdi burada diyecem ki İran da Sanat Naft Abazan maçı ilk yarı 0.0 biterse çekim sonra Rolling var kesin yatacaz. O yüzden demiyorum ?
@Boyka01
Deme mesajı geri silŞimdi burada diyecem ki İran da Sanat Naft Abazan maçı ilk yarı 0.0 biterse çekim sonra Rolling var kesin yatacaz. O yüzden demiyorum ?
@Boyka01
Demek benden iyi gırtlak yapanlar varmış hmmmBmwMeto+muric81meto=Gomez meto
Adaşlar darısı başınıza ??BmwMeto+muric81meto=Gomez meto
Yok la 3 müzde adaşız ?? nerdesin la bostanlıya geçicem şimdi işin yoksa alayım @BerlinDemek benden iyi gırtlak yapanlar varmış hmmm
TRANSFORMERS VE ABAZAn Macı bu kelimeler ilginc geldi @Transformers
Hilaldeyim Kardo Abimdeyim Bugün ?Yok la 3 müzde adaşız ?? nerdesin la bostanlıya geçicem şimdi işin yoksa alayım @Berlin
Hadi ya. Gerçekten dedim mi ?Olum dedin zaten :d
He müsaitsen buyur gel yemek yiyelim dicektim başka zamana artık o zaman kardeşimHilaldeyim Kardo Abimdeyim Bugün ?
Nesi ilginçTRANSFORMERS VE ABAZAn Macı bu kelimeler ilginc geldi @Transformers
Saolasın düşünmen Yeter başka sefereHe müsaitsen buyur gel yemek yiyelim dicektim başka zamana artık o zaman kardeşim
KELİME LERNesi ilginç
Canımsın allaha emanetSaolasın düşünmen Yeter başka sefere
Sen bırak şu işi ???Batumu Gürcistan basket var dep üçüncü çeyrek 22,5 alt oynadim suan skor 2 ye 22 ulan aglimmi gulimmi toplam desek cepte taraf aldik ttk kale mac oluyor?