Payvona mi gitcez dedim Bond diye birini dedi ?kim ki
Payvona mi gitcez dedim Bond diye birini dedi ?kim ki
Knka dm bi yazarmisinBiliyorum seni iyi merak etme diğer yere giremiyorsun zaten adın çıktı ??
Ozelden dağıtım devri kapandı her koyun kendi bacağından ???Knka dm bi yazarmisin
Sende sendeLİSTE bende galiba
SARTLARI bırak bana kanka dağıtımı olmayan a vermiyelim herkes alıp yürüme kafasında olmasınSende sende
Ben gene yırttım ?SARTLARI bırak bana kanka dağıtımı olmayan a vermiyelim herkes alıp yürüme kafasında olmasın
Bilemem ben listelerde cok adam eliyorum aktif takip etmeyen direk cıkarBen gene yırttım ?
AynenSARTLARI bırak bana kanka dağıtımı olmayan a vermiyelim herkes alıp yürüme kafasında olmasın
Naparsan yap o sistem hic degismez ? dagitmayan adam dagitmio buna biz engel olamadik olamayizda ?SARTLARI bırak bana kanka dağıtımı olmayan a vermiyelim herkes alıp yürüme kafasında olmasın
BEN BU FORUMDANaparsan yap o sistem hic degismez ? dagitmayan adam dagitmio buna biz engel olamadik olamayizda ?
Kardesim herkez kendi sistemini yapar hicbisey degismez boyle hedefler koyma kendine bi boka yaramaz burasi sanal ortam kimse kimseyi ***.lemez ?BEN BU FORUMDA
5 DK DA 3 MESAJ KURALINI GETİRDİM ilk yazan yapan bendim o iyi oldu simdi dağıtımları koyacam sart buda herkes yaparsa daha iyi olacak seyret gör düzene sokacam
Gunluk yalama dozumuzu aldigimiza göre baslayabilirizBurda adminlerimiz var gerekirse onlar düzen getirir @Rooster loves
Mutunun dağıtımlarda yaptım o sistemi begenen begenir begenmeyen begenmez benim sistemimde hak eden kazanır 10 dk da 1 yazan değilKardesim herkez kendi sistemini yapar hicbisey degismez boyle hedefler koyma kendine bi boka yaramaz burasi sanal ortam kimse kimseyi ***.lemez ?
Ben yazdım artık burdayız diye gelirler bugunTurbo theflash gelin la
Sen bu sanal ortamı fazla ciddiye alıyorsun reis kasma bu kadar gençliğine yazık ??Mutunun dağıtımlarda yaptım o sistemi begenen begenir begenmeyen begenmez benim sistemimde hak eden kazanır 10 dk da 1 yazan değil
Ayrıca LİSTE ciler icin de ben de dahil son zamanlarda gördüğüm alan listeyi aktif takip etmiyor bile .
Valla sistem degil bro bu oyle boyle listeciler gordum yani o zamanlar roller cok hizliydi tabi 40 50 kisi katiliyordu en az 5 dk 3 msj cok sacma bana kalirsa ben zamaninda pc gecerdim liste alinca hakkaniyet olsun diye neyse bos mevzular konusmak dahi istemiyorum kim ne yaparsa yapsin zaten 20 30 lira icin ugrascak adamlar emek vererek alsin.Mutunun dağıtımlarda yaptım o sistemi begenen begenir begenmeyen begenmez benim sistemimde hak eden kazanır 10 dk da 1 yazan değil
Ayrıca LİSTE ciler icin de ben de dahil son zamanlarda gördüğüm alan listeyi aktif takip etmiyor bile .