Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet 100 e 100 Çevrimi Kolay?

DodoYAZYETER Çevrimdışı

DodoYAZYETER

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
2 Haz 2021
6,809
BEN BU FORUMDA

5 DK DA 3 MESAJ KURALINI GETİRDİM ilk yazan yapan bendim o iyi oldu simdi dağıtımları koyacam sart buda herkes yaparsa daha iyi olacak seyret gör düzene sokacam
Kardesim herkez kendi sistemini yapar hicbisey degismez boyle hedefler koyma kendine bi boka yaramaz burasi sanal ortam kimse kimseyi ***.lemez ?

Kerim1907 Çevrimdışı

Kerim1907

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
11 Eki 2021
7,929
Cehennem
Kardesim herkez kendi sistemini yapar hicbisey degismez boyle hedefler koyma kendine bi boka yaramaz burasi sanal ortam kimse kimseyi ***.lemez ?
Mutunun dağıtımlarda yaptım o sistemi begenen begenir begenmeyen begenmez benim sistemimde hak eden kazanır 10 dk da 1 yazan değil
Ayrıca LİSTE ciler icin de ben de dahil son zamanlarda gördüğüm alan listeyi aktif takip etmiyor bile .

ALONE DARK Çevrimdışı

ALONE DARK

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Mutunun dağıtımlarda yaptım o sistemi begenen begenir begenmeyen begenmez benim sistemimde hak eden kazanır 10 dk da 1 yazan değil
Ayrıca LİSTE ciler icin de ben de dahil son zamanlarda gördüğüm alan listeyi aktif takip etmiyor bile .
Sen bu sanal ortamı fazla ciddiye alıyorsun reis kasma bu kadar gençliğine yazık ??

DodoYAZYETER Çevrimdışı

DodoYAZYETER

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
2 Haz 2021
6,809
Valla sistem degil bro bu oyle boyle listeciler gordum yani o zamanlar roller cok hizliydi tabi 40 50 kisi katiliyordu en az 5 dk 3 msj cok sacma bana kalirsa ben zamaninda pc gecerdim liste alinca hakkaniyet olsun diye neyse bos mevzular konusmak dahi istemiyorum kim ne yaparsa yapsin zaten 20 30 lira icin ugrascak adamlar emek vererek alsin.