Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kazandı 2 Kişiye Şans Parası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mahmut8021 Çevrimdışı

mahmut8021

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
23 Haz 2021
4,874
ifşa :DD:.d sen beni izle :D:DDD: atacam dediği zamanı beklerim kabulse 50 tl özele gelsin :D

@kedicik ***** ***** korum bilgin olsun ***** ******* senin ***** soktugum oğlu özelden 27 tl isteyi matadora atttım diye trip yapıp amcıklık kimse yapmıcak adamın anansını ******* ***** soktugumun oğlu sen ne ***** adamsın bu gevsek le alış veriş yapmayın senden ödül falan varsa geri atcam hesap et ***** soktugum un oğlu
Aga ana ya kufur etme bosver

Leonardo Ponzio Çevrimdışı

Leonardo Ponzio

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
29 May 2021
3,851
@kedicik ***** ***** korum bilgin olsun ***** ******* senin ***** soktugum oğlu özelden 27 tl isteyi matadora atttım diye trip yapıp amcıklık kimse yapmıcak adamın anansını ******* ***** soktugumun oğlu sen ne ***** adamsın bu gevsek le alış veriş yapmayın senden ödül falan varsa geri atcam hesap et ***** soktugum un oğlu
@kedicik götün yiiyosa mevzuyu buraya taşoyalım sende o *** varsa matadıra50 attım sen benden 27 istedin flan fialn senden ödül nekadr aldımkardeş hesap et ***** siktirtme burda ***** osktugum oğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...