- 2 Haz 2021
- 6,809
Tutan mac 1 orandan saymasida ne kotudur **Bu pre maçlarını 24 saat içinde oynayacaklarıni sanmam geçersiz sayarlar bahsi 1orandan
Tutan mac 1 orandan saymasida ne kotudur **Bu pre maçlarını 24 saat içinde oynayacaklarıni sanmam geçersiz sayarlar bahsi 1orandan
Pardon yanlış maça bakmışım mk?Brujos dan yatiyor mk
İade olacak zaten kanka. Başka ihtimali yokkiLa o değilde iade olursa dağıtım olmaz ben diyim ?
1 gün içinde oynanmaz bu maçİade olacak zaten kanka. Başka ihtimali yokki
Kanka valla hesapladım iade olursa 240 kalıyor zaten 50 attım kurtarmıyor ama 1 kişi seçer atarım artık kime çıkarsaİade olacak zaten kanka. Başka ihtimali yokki
BOKTAN SEBEBTEN MAÇI İPTAL ETTİLER ***Kanka valla hesapladım iade olursa 240 kalıyor zaten 50 attım kurtarmıyor ama 1 kişi seçer atarım artık kime çıkarsa
Aynen kanka la gelebilirdi ***BOKTAN SEBEBTEN MAÇI İPTAL ETTİLER ***
Para vereceksen ben burdayım ?Kimler burda ??
Mogalistan ligi mac var onu bekliyorum para yukledim simdi ??Para vereceksen ben burdayım ?
Liste alındı ?Mogalistan ligi mac var onu bekliyorum para yukledim simdi ??
Tmdir ?Liste alındı ?
O lig bazen iyi göllü bazende bokunu yiyorlar şansına artık ?Tmdir ?
Daha demin ki macta 10.5 ust bekliyordum bozdum ms 9.5 ust girdim 2 orandan yanina meksika girdim 4.5 ust 3.65 den wonladi 10.5 ust beklesem lose du kafa calisiyor ?O lig bazen iyi göllü bazende bokunu yiyorlar şansına artık ?
Eeee noldu sonuç ?Daha demin ki macta 10.5 ust bekliyordum bozdum ms 9.5 ust girdim 2 orandan yanina meksika girdim 4.5 ust 3.65 den wonladi 10.5 ust beklesem lose du kafa calisiyor ?
Hangi sonucEeee noldu sonuç ?