Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kaybetti 3 Kişiye 33 TL Payfix

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fkartal1992 Çevrimdışı

fkartal1992

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
8 Eki 2021
807
Hatay
Beyler açıklık getireyim şimdi ben başka kullanıcılar gibi çekiliş yapmayı yada sürekli aynı kişiye çıkmasını sevmiyorum 5 aydır aktif oldugum forumda 32 farklı kişiye para dagıttım ki bu bence çok daha iyi herkes için bir çıkış yolu parası olur diye düşündüm aynı sistem devam edecek teşekkürler

Messi06 Çevrimdışı

Messi06

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
2,553
Beyler açıklık getireyim şimdi ben başka kullanıcılar gibi çekiliş yapmayı yada sürekli aynı kişiye çıkmasını sevmiyorum 5 aydır aktif oldugum forumda 32 farklı kişiye para dagıttım ki bu bence çok daha iyi herkes için bir çıkış yolu parası olur diye düşündüm aynı sistem devam edecek teşekkürler
Hayrini gor bol sanslar

palantis38 Çevrimdışı

palantis38

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
1 Haz 2021
1,507
Saygi duyarim takdir senin tabii para senin rol senin yazdigin gibi gelsin .

tungabey Çevrimdışı

tungabey

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
16 Tem 2021
2,793
Bol şans umsrim gelir. Gece bana ödül attın. Sıramı saldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...