pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
- 17 Tem 2021
- 2,846
Papara uygulamasi yok bnde o yüzden bildirim gelmiyo yolladığın zaman burdan yazarsn
Play store gir papara yaz çıkıyor.
Papara uygulamasi yok bnde o yüzden bildirim gelmiyo yolladığın zaman burdan yazarsn
Hani bastan sonra takip edenler var diyordun 5 Kişi içinde? 1 kişi ilk periyot takip etmiş gitmiş kazandı diye listeye almışsın demek istediğim buydu işte onun da benim gibi 15 mesajı varmış bide 20 lirasında değilim ama çok savunuyordun 5 Kişi bastan sona takip ediyordu diye gördük şimdi @Rooster görün bunları lütfenPardon ama sen şizofren misin?
Vay mk harbimiPlay store gir papara yaz çıkıyor.
@pardonelimkaydı sen cekim vermedin demi daha
Neticede sen gene yoksunHani bastan sonra takip edenler var diyordun 5 Kişi içinde? 1 kişi ilk periyot takip etmiş gitmiş kazandı diye listeye almışsın demek istediğim buydu işte onun da benim gibi 15 mesajı varmış bide 20 lirasında değilim ama çok savunuyordun 5 Kişi bastan sona takip ediyordu diye gördük şimdi @Rooster görün bunları lütfen
Hangi site betcool muVerdim.
Olmayayım umrumda değil sorun yok dostum sonuç olarak sen haksız çıktın 1 periyot takip eden adamı listeye almışsın ?Neticede sen gene yoksun
Tm canımOlmayayım umrumda değil sorun yok dostum
Tm dağıtıma başlıyorum@James gönderildi.
Teşekkürler