Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rolling 5 Kişi 20 TL

necdet35 Çevrimdışı

necdet35

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
19 Tem 2021
295
BİDAHADA BU FORUMDA HİÇBİR ROLE KATILMAM KARDEŞİM SIKINTI YOK SANA İYİ FORUMLAR BAYRAM BAYRAM KALP KIRMAYALIM

dardanel31 Çevrimdışı

dardanel31

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
20 Tem 2021
1,087
BİDAHADA BU FORUMDA HİÇBİR ROLE KATILMAM KARDEŞİM SIKINTI YOK SANA İYİ FORUMLAR BAYRAM BAYRAM KALP KIRMAYALIM
Bak güzel kardeşim katıl veya katılma birşey demem forum benim değil babamında değil tanıdığımda değil ama önce gelirsin selamunaleyküm dersin bizde aleykümselam deriz 2 sohbet muhabbet ederiz öyle her forumda para için bulunulmaz onu diyorum

necdet35 Çevrimdışı

necdet35

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
19 Tem 2021
295
Bak güzel kardeşim katıl veya katılma birşey demem forum benim değil babamında değil tanıdığımda değil ama önce gelirsin selamunaleyküm dersin bizde aleykümselam deriz 2 sohbet muhabbet ederiz öyle her forumda para için bulunulmaz onu diyorum
BEN ROOSTER BURADA DİYE GELDİM BİLGİBİZDENDEN BERİ BURDAKİ ÇOĞU KİŞİYİ TANIRIM O YÜZDEN GELDİM BU FORUMA

necdet35 Çevrimdışı

necdet35

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
19 Tem 2021
295
Oranın modluğunu yaptım ben bir dönem burdaysan sadece buraya takıl birtane turbomuz vardır bizim o heryere sen gibi pembe gül verir ordan alır ordan alır ha bide alamadımı çirkefleşir :)
TAMAM BURDAYIM HİÇBİRYERE GİTMEM