Ney kavga miiiii sapla Muricccçcç ??????
Git Sana zorla zaman harca diyen oldumu ister takip edersin ister etmezsin kimse kimseyi zorlamiyor sende anladın miben kimseden para kazanmak için kimseyi etkilemiyorum.Kimsenin parasında da gözüm yok çok şükür fikrimi sundum.Az önceki etkinlikte herkes zaman harcadı emek verdi o yüzden söyledim.ANLADIN MI
Dostum şartlarda ne yazıldıysa o ortalıgı kışkırtma sende takip etme eger kupon gelirse çekiliş yapılır şansına artık@Transformers reis az önceki takip edenlerden olsun çekiliş millet şimdi takip etmeden kazanırsa haksızlık olur takip edenlere benim fikrim bu yönde ama
Eline sigmaz olm?Kavga edenin yarragni kökünden keserim bak ????
kankam kimseyi kışkırtmıyorum şahsen ben ilk fikrimi söyledim olay buDostum şartlarda ne yazıldıysa o ortalıgı kışkırtma sende takip etme eger kupon gelirse çekiliş yapılır şansına artık
O derece ufak yani ???Eline sigmaz olm?
Git Sana zorla zaman harca diyen oldumu ister takip edersin ister etmezsin kimse kimseyi zorlamiyor sende anladın mi
Buyuk eline buyuk gelir rago?O derece ufak yani ???
saplaaaaaaaaGit Sana zorla zaman harca diyen oldumu ister takip edersin ister etmezsin kimse kimseyi zorlamiyor sende anladın mi
miki bize kalkıyo milletin **Bu izlanda iyi takimdi ne oldu bunlara yaw
Bizle oynarken jenerasyon iyiydi simdi bitikleeBu izlanda iyi takimdi ne oldu bunlara yaw.
messi bi dm gelirmisinBizle oynarken jenerasyon iyiydi simdi bitiklee
yine ne iş peşindesin küçük metomessi bi dm gelirmisin
gerek kalmadı tşklerBizle oynarken jenerasyon iyiydi simdi bitiklee
1 tl peşindeyim desem inanırmısınyine ne iş peşindesin küçük meto