- 16 Tem 2021
- 18,239
ParaO şarkıyı ne zaman duysam "ananın amındaaaaa" diye bağırıyorum ne alt kültür milletiz mk sikko sikko şarkılar. Birde şey vardı çatlayın çat çat çat patlayın pat pat pat hay ânanı avrâdını ölünü dirini skm ya.
ParaO şarkıyı ne zaman duysam "ananın amındaaaaa" diye bağırıyorum ne alt kültür milletiz mk sikko sikko şarkılar. Birde şey vardı çatlayın çat çat çat patlayın pat pat pat hay ânanı avrâdını ölünü dirini skm ya.
Tefo varsa @Muric81 50 tl ver benden alırsınO şarkıyı ne zaman duysam "ananın amındaaaaa" diye bağırıyorum ne alt kültür milletiz mk sikko sikko şarkılar. Birde şey vardı çatlayın çat çat çat patlayın pat pat pat hay ânanı avrâdını ölünü dirini skm ya.
Muhsinde yokmuş?Acil 50
Özel paylaşılmaz adı üstünde özelllllll
Hala arkasındayım lafımın?
Forumdan biri dün bana böyle yazdı. Yeminliyim vermemeye artık o yüzden attımÖzel paylaşılmaz adı üstünde özelllllll
Tefo varsa @Muric81 50 tl ver benden alırsın
Yazık cok yazık adı üstünde özelllllll?Forumdan biri dün bana böyle yazdı. Yeminliyim vermemeye artık o yüzden attım
Sana ne varsa at benden alırsın50 tane ödül aldı be.
Onu yazan benim?Forumdan biri dün bana böyle yazdı. Yeminliyim vermemeye artık o yüzden attım
Sen anlamadın veya uyanıklığa vuruonYazan kişi para ister mi o zaman
Bitince yolla at deve değil ***
Bitince yolla at deve değil ***