- 29 May 2021
- 2,321
Olamazsın listeci dostum o bir meslek öncelikle yancı olman gerekiyor sözüm meclis dışı laf yerine giderarkadaşlar ayın 5inde tüm ödemelerim geliyor bende rol açıcam listeci vs nasıl olur yardımcı olursnuz sistemi tam bilmiyorum
Olamazsın listeci dostum o bir meslek öncelikle yancı olman gerekiyor sözüm meclis dışı laf yerine giderarkadaşlar ayın 5inde tüm ödemelerim geliyor bende rol açıcam listeci vs nasıl olur yardımcı olursnuz sistemi tam bilmiyorum
evet atıyorum hedef tamamlanınca 4 kişi 27 ya listeciye de istediğin miktarı veriyorsunlistaci+x kişi gibi degil mi
Alinmam sana takiliyorum benOlamazsın listeci dostum o bir meslek öncelikle yancı olman gerekiyor sözüm meclis dışı laf yerine gider
Benim hedefimde iki yancı var maalesef sen içlerinde değilsinAlinmam sana takiliyorum ben
?? maryyi cagir liste tutsun?Bu hafta seri dağıtımlara başlayacağım forumda beleşçi tayfa haberiniz olsun
Ah marryshot ahh buna naptin boyleeBenim hedefimde iki yancı var maalesef sen içlerinde değilsin
@JamesGitti 70 tlem gözü kaldı milletin
Elimde olsa tüm forumlardan banlayacağım ilk kişi sensin önceden kazanamıyorsun sanıyordum ama sen theflash ı geçmişsin arada göz boyamak için minik kuponlar atıyorsun?? maryyi cagir liste tutsun?
@James Konteole tbeyler bu arada milbet 5tl şans freebeti tanımlanış çevrimi yok herks hesaplarını kontrol etsin adresi milbet74.com