Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gelirse Çekiliş #Aimar / 3 Kişiye 30 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EL MATADOR Çevrimdışı

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
10,104
" MADRİD "
bu benden 27 tl istedş @kedicik benim cebimde 50 tl vardı yok dedim @EL MATADOR acil dedi 50 yi attım ona arkadalsık diye neyse olay bu bu gevşek @kedicik ban sövüyor niye 27 tl ona atmadım ihityac olan matadora attım anan *** böle bir hayat oalbilirmi böle bir düşünce olablirmi herkes dmsinie baksın ben kimseden para istemişmiyim kimseyi rahatsız etmişmiyim @Boyka01 mesella 5 k üzeri çekmiştir bir kere rahatsız ettttimmmi ben parayı sevmiyorm ÇOK KIZGINIM BANA MÜSADE BÖLE ORTAM OLMAZ AYIP ***
Dur la hemen ifsalama daha 8.30 olmadi 6 li yaptım senin paraya akşama zenginiz ?

mahmut8021 Çevrimdışı

mahmut8021

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
23 Haz 2021
4,874
bu benden 27 tl istedş @kedicik benim cebimde 50 tl vardı yok dedim @EL MATADOR acil dedi 50 yi attım ona arkadalsık diye neyse olay bu bu gevşek @kedicik ban sövüyor niye 27 tl ona atmadım ihityac olan matadora attım anan *** böle bir hayat oalbilirmi böle bir düşünce olablirmi herkes dmsinie baksın ben kimseden para istemişmiyim kimseyi rahatsız etmişmiyim @Boyka01 mesella 5 k üzeri çekmiştir bir kere rahatsız ettttimmmi ben parayı sevmiyorm ÇOK KIZGINIM BANA MÜSADE BÖLE ORTAM OLMAZ AYIP ***
He pardon sana kufur etmise haklisn

eydolu4731 Çevrimdışı

eydolu4731

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
16 Tem 2021
8,448
Eydo
Sen delimsin *** 100 TL için konu açıp adamı zor durumda bırakıyosun onu savunmuyorum yaptığın şu ortama ayıp biz sana 100 TL blurız hep beraber insanları yormana gerek yok ysptığın ayıp burası ifşa yapılacak yer deil bana kızms ben duygusal seölüyorum sana inş anlarsın ??????????
Bana acil 100 lazım yoksa birinin ifşa acacam ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...