töbe kuruş almam selam vermem 100 lazım dedin ya ondan dedim geçen bi çevik bi kedicik diydun ondan dedim benSizin aranizda beni baglamaz
töbe kuruş almam selam vermem 100 lazım dedin ya ondan dedim geçen bi çevik bi kedicik diydun ondan dedim benSizin aranizda beni baglamaz
ulasamıyacagin Bi hesap bul abi yada yengenin hesaba at kazancını geri alamazsın daha iyi olurDün akşam gece arası 23 tl ile 4 tane siteden 100 çekip sabaha doğru hepsini kaybeden aklımın içine sicayim herzaman bu hataya düşüyorum yine düştüm malesef
Ne alaka la sizin sorununuz size beni baglamaz die ondan dedimtöbe kuruş almam selam vermem 100 lazım dedin ya ondan dedim geçen bi çevik bi kedicik diydun ondan dedim ben
La bana para lazim degil ki 100 u nispet yaptim?töbe kuruş almam selam vermem 100 lazım dedin ya ondan dedim geçen bi çevik bi kedicik diydun ondan dedim ben
Günaydın baron sanada günaydınLa bana para lazim degil ki 100 u nispet yaptim?
Senden bi sk olmaz kizginim sanaGünaydın baron sanada günaydın
Bi tekmede sen vur dayı tamam ?Senden bi sk olmaz kizginim sana
benim adam olmayan kimseyle sorunum yok kiNe alaka la sizin sorununuz size beni baglamaz die ondan dedim
dur girim koluna gardaşBi tekmede sen vur dayı tamam ?
papara mı iban mı paysix mi kardo
20 lira çok çirkin duruyor orda ?? şaka şaka bol şans kank
bu sefer cukka redoda sonra sen20 lira çok çirkin duruyor orda ?? şaka şaka bol şans kank
Sulama ke pompa ke saplakeFıskiyeler açılsın ?
ilk kupon daha günün a m k
Abus 3 gundur uyumuom birileri para beklio ben kimseden para istiyemem varsa allah icin 100tl??Heh geldim geldim çogugu üniv yazdırdım