Dembele3538Beyler dünkü olaydan sonra verin müsadenizle ben yapayım ?
Trefector12
Moses
Captainjacksparow
Kadircan4747
El matador
Muhsinovi
Palantis38
Gomez
Ownhead
Aimar
Vortex
Liste bu 4 kişi 25 cekersin @Alponzo12
Dembele3538Beyler dünkü olaydan sonra verin müsadenizle ben yapayım ?
dinamo hariç dıgerIerı sutIadıKanka Kulis Dinamo Polo Routebet arası takılıyorum ben ??
Müdahale ediyorum ben nedsn yokum mmmBeyler dünkü olaydan sonra verin müsadenizle ben yapayım ?
Ne dion lennnnn???Dayı da burda @gomez de burda ohooooo diğer taraf gibi olmamış allahtan
Dinamodan şaşmican kanka ya ötesi yokdinamo hariç dıgerIerı sutIadı
Kupona yetiştim sayın @Rooster kabul edemeeeeemmmDembele3538
Trefector12
Moses
Captainjacksparow
Kadircan4747
El matador
Muhsinovi
Palantis38
Gomez
Ownhead
Aimar
Vortex
Liste bu 4 kişi 25 cekersin @Alponzo12
Dayı iban atıyomNe dion lennnnn???
Maçın son 50 saniyesinde geldiğin için olabilirmi acaba??Müdahale ediyorum ben nedsn yokum mmm
İşine bak yol sanaKupona yetiştim sayın @Rooster kabul edemeeeeemmm
sana kırgınım kanka dıger tarafda bır mevzu vardı yazdım doncem dedin o diyişDayı da burda @gomez de burda ohooooo diğer taraf gibi olmamış allahtan
çekim gec geIıyor mk ordaDinamodan şaşmican kanka ya ötesi yok
Parası çoktu o zamanlar ??sana kırgınım kanka dıger tarafda bır mevzu vardı yazdım doncem dedin o diyiş
Beni 10 dakikadır muhabbete tuttunuz orda bak kaçmış rolMaçın son 50 saniyesinde geldiğin için olabilirmi acaba??
Olur tabi katılım şartı neredeydi sayın beleşçi jamesMaçın son 50 saniyesinde geldiğin için olabilirmi acaba??
tebrikler @EL MATADOR
Kazanan arkadaşlar tebrikler bana papara veya iban atın ödül geldiğinde yollanacaktir
Haydaaa hatırlıyosam sabaha selam verilsin öğlene gömsünlersana kırgınım kanka dıger tarafda bır mevzu vardı yazdım doncem dedin o diyiş
YA SENIN ELINDEN BAL DAMLIYOR MURO NE ZAMAN CEKSE CIKIYORUM AMKE ??
Çıkan arkadaşa Tebrikler seninde kesene bereket olsun @Alponzo12