napalımOduller gonderildi 1kisi oda bankaya atcam kesene bereket kanka bol kazanclar ?
napalımOduller gonderildi 1kisi oda bankaya atcam kesene bereket kanka bol kazanclar ?
Yeni rol accam kankanapalım
acYeni rol accam kanka
Liste bende ???babalar yarım saate roll geliyor kaybedelim şu parayı da rahatlayalım @Rooster konu kilit bide yeşillersen bizi şans dönsün
Sokol voleybol az kalsın Maccabi ye sovecektim son anda 3 lük attı ben 1.95 ten aldım benden sonra 5 küsür oran oldu ona rağmen geldi bizde şans olsa 4-5 orandan alırdık maç sonu 13 fark demiştim o da gelmiş sanırımKimden yattin bu sefer?
Kimden yattin bu sefer?
Maalesef bnde?Liste bende ???
İşine bak ben istedim ö nce ???Maalesef bnde?
Gelsede begenmiyon gelmesede begemmiyon mkeSokol voleybol az kalsın Maccabi ye sovecektim son anda 3 lük attı ben 1.95 ten aldım benden sonra 5 küsür oran oldu ona rağmen geldi bizde şans olsa 4-5 orandan alırdık maç sonu 13 fark demiştim o da gelmiş sanırım
payfix att emmiSokol voleybol az kalsın Maccabi ye sovecektim son anda 3 lük attı ben 1.95 ten aldım benden sonra 5 küsür oran oldu ona rağmen geldi bizde şans olsa 4-5 orandan alırdık maç sonu 13 fark demiştim o da gelmiş sanırım
Tesekkurler odulum ulastuOduller gonderildi 1kisi oda bankaya atcam kesene bereket kanka bol kazanclar ?
Dayicigim Kaç tl ödül atacaksinpayfix att emmi
Yeni rolle listeci beni yaz artiz bugun hissettim sen zengın olacan ???payfix att emmi
5 milyar yediyüzellimiyonDayicigim Kaç tl ödül atacaksin
Tmm da ıhtıyacım olan para5 milyar yediyüzellimiyon
PAYFİX DESTEĞEadama zorla para verecez la fix atsanaa @MANDALİNA
O almiyosa ben alayimadama zorla para verecez la fix atsanaa @MANDALİNA