Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İnceleme ATM PROBLEMS

ALONE DARK Çevrimdışı

ALONE DARK

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Beyler ziraat karti ile Vakıf ATM den para çekerken para sıkıştı geri çekti güvenliğiniz açısından el konuldu dedi hesaba da geri gelmedi nolcak şimdi vakifi atiyom ziraati ara diyo ziraati ariyom vakifi ara diyor varmı başına gelen

eydolu4731 Çevrimdışı

eydolu4731

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
16 Tem 2021
8,448
Eydo
Beyler ziraat karti ile Vakıf ATM den para çekerken para sıkıştı geri çekti güvenliğiniz açısından el konuldu dedi hesaba da geri gelmedi nolcak şimdi vakifi atiyom ziraati ara diyo ziraati ariyom vakifi ara diyor varmı başına gelen
..hesabina geri yatar o para .ama anında olacak işlem değil

eydolu4731 Çevrimdışı

eydolu4731

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
16 Tem 2021
8,448
Eydo
Hesabından çekilmiş görünüyor dimi

Berlin Çevrimdışı

Berlin

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
28 May 2021
3,290
3 iş günü içinde yatar

MANDALİNA Çevrimdışı

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
16 Tem 2021
12,996
Yarın vakıf atm de sayım yapılır subeden alırsın

Kaptan Kostok Çevrimdışı

Kaptan Kostok

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Eyl 2021
684
Zanzibar
Telefonla olmaz matigin oldugu yerdeki vakifbanka gidecen kasalari zaten fazla verir senin tutar kadar parani iade eder onlar ziraatle alakali bindurum yok o matige en yakin subeye gidecen onmatigin bankasinin subesine

ALONE DARK Çevrimdışı

ALONE DARK

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Telefonla olmaz matigin oldugu yerdeki vakifbanka gidecen kasalari zaten fazla verir senin tutar kadar parani iade eder onlar ziraatle alakali bindurum yok o matige en yakin subeye gidecen onmatigin bankasinin subesine
Sağol reis sabah öyle yapicam ulan basimiza gelen pişmiş tavuğa gelmez ?

MANDALİNA Çevrimdışı

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
16 Tem 2021
12,996
Sağol reis sabah öyle yapicam ulan basimiza gelen pişmiş tavuğa gelmez ?
Ben aprobetten deneme almıştım ilk çekim banka havalesiydi adamlar parayı gönderirken para atm ye sıkışmış tı. Bende beni kandiyorlar sanmıştım bana atm banka şube vs bilgilerini vermişlerdi o para bile hesabıma geri gelmişti :)

Gambler67 Çevrimdışı

Gambler67

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
161
Ziraat şubeye gittim aynı gün geçti bende yatırırken olmuştu