pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
- 17 Tem 2021
- 2,846
Kesin pardon boşudur engelli bende o
Bunun bug'unu buldum beyler tofaşçı dedikten sonra böyle yaptı ondan öncesinde kendince bir şeyler söylüyordu tofaşçı dedikten sonra engeli çaktı.
Kesin pardon boşudur engelli bende o
La onlar müptezel dir kesinKardeşim onlar genç çocuklardır. Ergenlerdir. Anında polislik ettiniz çocukları. Git önce bir konuşmayı dene. Irım kırım ederlerse ver polise. İçerde ortam varsa nasiplenirsin belki. Bi de böyle bak.
Zabıta gibisin *** götunden pardon gözünden bişe kaçmıo?@Palaa öldün mü nerde takip
Rooster e sor al derse alalim furkiBen ederim
3 aylık maaşını 3 SATTE YEDİM İSPATLARIM FORMDAN GİT DEDİM GÖTÜ YEMEDİ EVDE Kİ KEDİM BİLE 3 K GÖTÜNE DON ALSIN ÖNCE OSeviyo mikserliği
Kardeşim onlar genç çocuklardır. Ergenlerdir. Anında polislik ettiniz çocukları. Git önce bir konuşmayı dene. Irım kırım ederlerse ver polise. İçerde ortam varsa nasiplenirsin belki. Bi de böyle bak.
Valla gecen sene bizim üst katta 4 tane zirtapoz vardi bi gece yarisi bagira bagira telefonla konusuyodu vurdum yukaru bagirdi ne var lan diye sonra serefsiz ******* i ceneni diye kapiya dogru kostum sonra babam felan geldi tuttu sen gitme diye yoksa sikecektim saftlarini sonra çıktım yavastan bak dedim gece kimse beni rahatsiz edemez eger bidaha olursa sonuclarina katlanirsinuz dedim 3 ay sonra tasindilar 3 ay boyunca ne gürültü ne patırtı bi bok yiyemediler çıkıp soyle boyle devam edecekse sonuclarina katlanirsinuz diyeBeyler konu dışı bişey sorcam lütfen fikir verir misiniz
kaldığım binada katta bir daire her gece bu saatlerd disko vari aşırı yüksek bas ve seste müzik açıyor sabah 7 de işe gidiyorum uyuyamıyorum kapıcıya söyledim ilgilenmiyor ne yapabilirim muhatap da olmak istemiyorum tekin tiplere benzemiyorlar
İtfaiyeyi arasin satanisler evi yakti diye itfaiye gelene kadar yanar inkar sicramaz baska kataOnlar yanınca üst kata sıcrama ihtimali yok dimi?