- 16 Tem 2021
- 9,323
jackpota girse nolcak vermiyoki grandıBu egt de bir bana mı jackpot kart inmiyor oyun güzel veriyo jackpot atmıyor !
jackpota girse nolcak vermiyoki grandıBu egt de bir bana mı jackpot kart inmiyor oyun güzel veriyo jackpot atmıyor !
Grand şart değil öbürleride yükseliyor gece ?jackpota girse nolcak vermiyoki grandı
Bana denk gelmedi şuana kadar bilemiycemGrand şart değil öbürleride yükseliyor gece ?
Banada gelmiyor pragmatic candır ?Bana denk gelmedi şuana kadar bilemiycem
7.5k kaybettim dün gece bu kadar içerlemedim laDUN 1 GOLDEN 100 TL GITTI 4 TANE FREEBETI YEDIM 2 GUNDE
AynenBanada gelmiyor pragmatic candır ?
PARAN VARSA KOYMAMISTIR REİS BENDE PARA YOK ONDAN KOYUYOR 3 KRS7.5k kaybettim dün gece bu kadar içerlemedim la
he hiç koymadı trilyonerim a m kPARAN VARSA KOYMAMISTIR REİS BENDE PARA YOK ONDAN KOYUYOR 3 KRS
pekihe hiç koymadı trilyonerim a m k
Hani kaybetmemek icin uyuyordun uykumu tutmadı bende 110 u kaybettim sabaha kadar7.5k kaybettim dün gece bu kadar içerlemedim la
Koskoca bemewesin sen. Sana komaZHani kaybetmemek icin uyuyordun uykumu tutmadı bende 110 u kaybettim sabaha kadar
kaşındıkHani kaybetmemek icin uyuyordun uykumu tutmadı bende 110 u kaybettim sabaha kadar
Gariban bmwKoskoca bemewesin sen. Sana komaZ
Para istemek yasak sana 500 keremi dicez@kadircan4747 acil 100. Yaşıyormusun nirdesin bakalım