- 16 Tem 2021
- 9,323
Benim açtıgım konuları bi incele istiyorsan admincim 3 günde 1k dağıttım havadanmı geldi bu paralarSen kayıp ediyon hep sana yok daha
Benim açtıgım konuları bi incele istiyorsan admincim 3 günde 1k dağıttım havadanmı geldi bu paralarSen kayıp ediyon hep sana yok daha
sana 2 kere kasa verdik diye hatırlıyorum sanırım başaramadıgınıda biliyorumBenim açtıgım konuları bi incele istiyorsan admincim 3 günde 1k dağıttım havadanmı geldi bu paralar
ben ben benEn sonunda kendim yapacam roll u
Ben kazanırım dene ver gör ?Sen kayıp ediyon hep sana yok daha
50 tl kasa veriyon tek atış kumar busana 2 kere kasa verdik diye hatırlıyorum sanırım başaramadıgınıda biliyorum
DÖŞŞŞŞŞŞŞEEEEEEEEEEMELİK MAÇ DEEL 2.SİKaderinde varsa tecavüze uğramak. Çırpınmayı bırak zevkine bak
Anapara
bekleriz sizide görelimEn sonunda kendim yapacam roll u
Ver bana bak nasıl çekim yapıyom reis ?En sonunda kendim yapacam roll u
Bana yolla bak gorEn sonunda kendim yapacam roll u
hah sende çok kazandın yaben ben ben
sen ihtiyar adamsın seni yormayak dayııBana yolla bak gor
yapamazsan 2 katı ile geri alırım amaVer bana bak nasıl çekim yapıyom reis ?
bana hiç verilmedikii. bi kaç gün önce arap atı gibiydik valla aha dayıya sor ? ?hah sende çok kazandın ya
verdik sana öyle hatırlıyorumbana hiç verilmedikii. bi kaç gün önce arap atı gibiydik valla aha dayıya sor ? ?
forumdan sonsuza dek ayrıl desen daha iyiydi bu nasıl teklifyapamazsan 2 katı ile geri alırım ama
yo valla vermediniz @Rooster öyle değilmi hacıverdik sana öyle hatırlıyorum
Sanada veririz kaybedersen 2 katı ile alırız amayo valla vermediniz @Rooster öyle değilmi hacı
abiii bi veriim diyen yok zaten hep alırım hep alırım yetti gayrı ? ? ? ?Sanada veririz kaybedersen 2 katı ile alırız ama