- 16 Tem 2021
- 18,239
tabi tabi?aha bi ortak daha çıktı
tabi tabi?aha bi ortak daha çıktı
Ooooo kırvem hosgeldın ???aha bi ortak daha çıktı
Bazı şahıslar bizi herkese kötülemekten cekınmez kırve raat ol anladın sen karakter meselesi işte ???aha bi ortak daha çıktı
Bana varmı başkanım ?Beyler herkese yollamicam. Sayılı kişilere. İlk sırada @muhsinovi var. Roll sonrası diğer rollcüye yollariz sırayla.
70 beklenioBeyler herkese yollamicam. Sayılı kişilere. İlk sırada @muhsinovi var. Roll sonrası diğer rollcüye yollariz sırayla.
2 maç yazar ödüllü kupon yaparım knk olurmuBeyler herkese yollamicam. Sayılı kişilere. İlk sırada @muhsinovi var. Roll sonrası diğer rollcüye yollariz sırayla.
70 değil 100 atcam sen de roll aç ikinci sırada70 beklenio
Ben ?70 değil 100 atcam sen de roll aç ikinci sırada
Benim sans yok la ben küçük oranlarla uzun vadede takılacam kazanırsam tek kuponlu rol yapmaya gelirim70 değil 100 atcam sen de roll aç ikinci sırada
ben rolluk istemiyorum yemek ismarla mke dedik dimi hİhBeyler herkese yollamicam. Sayılı kişilere. İlk sırada @muhsinovi var. Roll sonrası diğer rollcüye yollariz sırayla.
paran artarsa @BMW 50 yolla?Beyler herkese yollamicam. Sayılı kişilere. İlk sırada @muhsinovi var. Roll sonrası diğer rollcüye yollariz sırayla.
Tamam imparatorun oğlu. İkinci sıra da @palantis38 var burdaysa eğerben rolluk istemiyorum yemek ismarla mke dedik dimi hİh
Baş göz üstüne dayıparan artarsa @BMW 50 yolla?
ben telegramdan yazam gelince bi ogle yemeyi ismarla padisahin oglu burdaki herkes bilir ki ben rolu beceremiyorum mkeTamam imparatorun oğlu. İkinci sıra da @palantis38 var burdaysa eğer
basin gozun sagolsun?Baş göz üstüne dayı
gel bura@kadircan4747 haciz memurlarını kapımdan çeker misin?
Gelmiyicem gelince kaybol diyosungel bura