Dedim dostum 2 sini ayna anda iletmeniz gerekli diyorYa onu daha önce atmış bunu istemiş siniz de
Dedim dostum 2 sini ayna anda iletmeniz gerekli diyorYa onu daha önce atmış bunu istemiş siniz de
Napıyorız şimdi ?
Tweterde nerde görünüyor bulamadımDedim dostum 2 sini ayna anda iletmeniz gerekli diyor
Profiline bak kankaTweterde nerde görünüyor bulamadım
La at bana dm den halledimTweterde nerde görünüyor bulamadım
La bana twtitrer resmi mi yolla dedi illa sana nasıl verdi@BMW bonusun hesbabinda dostum
La bana twtitrer resmi mi yolla dedi illa sana nasıl verdi
Kübra dembeyi beğenmiş ona vermişLa bana twtitrer resmi mi yolla dedi illa sana nasıl verdi
KevaseKübra dembeyi beğenmiş ona vermiş
Kardeş zar Zogor linki buldum jaguara attım oda dembele halletmis diyorLa at bana dm den halledim
Kupon yapKardeş zar Zogor linki buldum jaguara attım oda dembele halletmis diyor
@dembele3538 arap sanırım kübra ondan beğenmişKevase
Hallolduysa sıkıntı yok ?Kardeş zar Zogor linki buldum jaguara attım oda dembele halletmis diyor
Biz yatırım yaparken sizin lisans linkini istiyor muyuz forum paylaşımı neyinize yetmiyor dedim tamam efendim diyip yükledi@dembele3538 arap sanırım kübra ondan beğenmiş
Olmaz o hakkını gece devirle aldı çekim olursa Zagor sen king Tarkan matador cukka sırasında@BMW çekersen @dembele3538 atarsın bol şanslar
Mantıklı helal aslında çekim yapanlara direkt vermeleri lazımBiz yatırım yaparken sizin lisans linkini istiyor muyuz forum paylaşımı neyinize yetmiyor dedim tamam efendim diyip yükledi
İbneler uğraştırıyor forum paylaşımı vae ver işteMantıklı helal aslında çekim yapanlara direkt vermeleri lazım