- 16 Tem 2021
- 18,239
Para degil
Para degil
canı sagolsun?Para degil
Len 400 alacagin olsun ve sen gulecen guldurme beni?canı sagolsun?
dayı nolacak böyle umut ışığıda yok karamsara bagladım iiceLen 400 alacagin olsun ve sen gulecen guldurme beni?
sor dayı yalan borcumuzmu var napak param yok diyo canınımı alak 600 vercem dedi bekliyom?Len 400 alacagin olsun ve sen gulecen guldurme beni?
Ciddimisinsor dayı yalan borcumuzmu var napak param yok diyo canınımı alak 600 vercem dedim bekliyom?
Len sende zalakmis sinsor dayı yalan borcumuzmu var napak param yok diyo canınımı alak 600 vercem dedi bekliyom?
Sira sanada gelecek az kaldidayı nolacak böyle umut ışığıda yok karamsara bagladım iice
bekliyom o günü hayırlısı iyi bi alsaydık artık kontrollü olacam yemem bidaha o boklarıSira sanada gelecek az kaldi
Bildigin tefecilik yapion yanisor dayı yalan borcumuzmu var napak param yok diyo canınımı alak 600 vercem dedi bekliyom?
Bok alirsin bu kafaylabekliyom o günü hayırlısı iyi bi alsaydık artık kontrollü olacam yemem bidaha o bokları
Sana gelecek derken senide silecem?bekliyom o günü hayırlısı iyi bi alsaydık artık kontrollü olacam yemem bidaha o bokları
yohhhhh artık ben naptımSana gelecek derken senide silecem?
Külüstür mercedesten kurtuldun dedik BMW de yaramadı sana be. Diğer yeri bırakalı yıl olacak. İşimiz olmaz. Biz bizeyiz burda
Zamani gelsin anlatacamyohhhhh artık ben naptım
yasal tefecilik ama genelde üstünü alamıyom ana parayı zor kurtarıyom?Bildigin tefecilik yapion yani
Gel len buraSaolsun biri borç verdi de akşam yemek param çıktı
Zkkm yeSaolsun biri borç verdi de akşam yemek param çıktı