48 saat?Bir belge onayı kaç dakika sürer çok ağır site.
Doğrulamayı tamamlamak için gerekli dokümanlar şu anda inceleniyor.48 saat?
Kaldi 46 saat?Doğrulamayı tamamlamak için gerekli dokümanlar şu anda inceleniyor.
400 alirim bilgin olsunDoğrulamayı tamamlamak için gerekli dokümanlar şu anda inceleniyor.
yok hepsini vereyim daha iyi.400 alirim bilgin olsun
Super olur?yok hepsini vereyim daha iyi.
Simdi ne olecek bi 48 saatte cekimmi beklicenOnay gelmiş ?
Ekli dosyayı görüntüle 2653
yok papara ıle cekebılır sımdı 1 saate yollar en gec tahmınımSimdi ne olecek bi 48 saatte cekimmi beklicen
Paparasi yok bildigim?yok papara ıle cekebılır sımdı 1 saate yollar en gec tahmınım
@Mustafa(osmanb60) kardeş senin çekim ne oldu milleti ağaç ettin 20 lira yüzüneOnay gelmiş ?
Ekli dosyayı görüntüle 2653
Isi vardir@Mustafa(osmanb60) kardeş senin çekim ne oldu milleti ağaç ettin 20 lira yüzüne
Kesin gelur mustafa@Mustafa(osmanb60) kardeş senin çekim ne oldu milleti ağaç ettin 20 lira yüzüne
yaw 2 günmü sürüyor bi iş allah için dayı 20 lirasında değilim geçende böyle olduIsi vardir
anladım güvenilir adam da foruma giriyor madem bişey yazsınKesin gelur mustafa
Saglam dir gelirrryaw 2 günmü sürüyor bi iş allah için dayı 20 lirasında değilim geçende böyle oldu
Yaw gelir diosam gelir rahat olanladım güvenilir adam da foruma giriyor madem bişey yazsın
yok istemem bu saatten sonra atsada saglam adam acık acık yazar bitirdiysedeSaglam dir gelirrr
2 senedir tanirim kalender insandiranladım güvenilir adam da foruma giriyor madem bişey yazsın