- 17 Tem 2021
- 961
HahshahshhashhahaHocam bana 200 sal hemen 500 yaparım diğer almayan arkadaşları da nasiplendirelim o zaman
HahshahshhashhahaHocam bana 200 sal hemen 500 yaparım diğer almayan arkadaşları da nasiplendirelim o zaman
Ama kime ?sen bılıyorsun ıstersen bırıne at o bana paparadan atabılırse atsın
Şu kadar düşünceli olan birini forum zor bulur yaşacevoHocam bana 200 sal hemen 500 yaparım diğer almayan arkadaşları da nasiplendirelim o zaman
Yap iyiliğini beklenti içinde olma demişler bu onun örneği işte usta@WustelerK e bir kez odul devrettim adam bana fazlasi ile dondu, insan gibi insan evladi helal olsun ???
3 5 kez odul devrettiklerimizde yuzumuze bakmasin cevap vermesin onada helal olsun ???
Ben vardim bro sevgilerArkadaşlar yardım etsin biri. 24-25 temmuz akşamı bana yardım etmeye çalışan arkadaşlar kimlerdi @Roncatto ulaştı sadece geri kalanı bekliyorum
Konu nedir?@Rooster burdamısın o halleder ya
Ustam ödülü bir gün tekrar almak için mi devrediyorsun?@WustelerK e bir kez odul devrettim adam bana fazlasi ile dondu, insan gibi insan evladi helal olsun ???
3 5 kez odul devrettiklerimizde yuzumuze bakmasin cevap vermesin onada helal olsun ???
UloAma kime ?
Eyw kanka ben yazmaya utandim sen yuku ustumden attin
benim papara 6 aydir kapali brom@Aquaman sende papara varmı kardesım
Ben vardım unutmadıysanArkadaşlar yardım etsin biri. 24-25 temmuz akşamı bana yardım etmeye çalışan arkadaşlar kimlerdi @Roncatto ulaştı sadece geri kalanı bekliyorum
bende vr@Aquaman sende papara varmı kardesım
tabiki hayir ama cevap almamak dimi? asil mesele o degilmi yigen?Ustam ödülü bir gün tekrar almak için mi devrediyorsun?