- 16 Tem 2021
- 12,996
12 den sonra görüşürüz dm den payfix atarmisin gece seni aramayalim@Boyka01 dmden payfix salrsın gelince atarım
12 den sonra görüşürüz dm den payfix atarmisin gece seni aramayalim@Boyka01 dmden payfix salrsın gelince atarım
Değeri mi bil meto. Bak gelir dediklerim yatiyor. Gelmez dediklerim tutuyor. Bunun yerine gelir bu yazsam gelmezdiGeldi bile
valla ben dedikelrini yaptımBo
@Boyka01 ya ödül vermesekmi napsak bmw ye inanmadi gelmez dedi
Bugün 2 tane 6 oran yakaladım birine 25 diğerine 42 basabildim para olsa 100 er atsam iyi olurmuşbol şans bmw
Şaka yapıyorum o bana takılıyorvalla ben dedikelrini yaptım
verme ihtiyacım yok bol şansBo
@Boyka01 ya ödül vermesekmi napsak bmw ye inanmadi gelmez dedi
Takılıyorum yahu. DM den payfix salirmisin çekimi yapınca ya ben direkt atarım yada aimar a atarım o yollarverme ihtiyacım yok bol şans
@kadircan4747 atın ödülümü o oynasınTakılıyorum yahu. DM den payfix salirmisin çekimi yapınca ya ben direkt atarım yada aimar a atarım o yollar
Aman Aman @kadircan4747 na su yok geçen sabah bana ödül devretti ama kendisi alıp bana atmadi@kadircan4747 atın ödülümü o oynasın
Ben sana atarım gerisi sende. Zaten çok bi para değil maksat paylaşmak@kadircan4747 atın ödülümü o oynasın
Onda money çukk@kadircan4747 atın ödülümü o oynasın
DAYI YOK SENİN OLSUN ÖDÜL KEYFİM KACTI BEN KACIRIYORUM İYİ GECELEROnda money çukk
Sağol eksik olma. Ben sana yarın dönerim kendi cukkamdan. Çekim yapacam pinden. 100₺ istiyi 25 eksikti. @BMWDAYI YOK SENİN OLSUN ÖDÜL KEYFİM KACTI BEN KACIRIYORUM İYİ GECELER
25 e 3 maç yazdım konu açacağım like at belki çıkarSağol eksik olma. Ben sana yarın dönerim kendi cukkamdan. Çekim yapacam pinden. 100₺ istiyi 25 eksikti. @BMW
GEREK YOK.Sağol eksik olma. Ben sana yarın dönerim kendi cukkamdan. Çekim yapacam pinden. 100₺ istiyi 25 eksikti. @BMW
varmı sende payfixe boykanın atsana bana avrsa
Bi bakayımvarmı sende payfixe boykanın atsana bana avrsa
pala ya at benim ödülümü almamvarmı sende payfixe boykanın atsana bana avrsa