Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet BMW HK.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EL MATADOR Çevrimdışı

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
10,104
" MADRİD "
@BMW 2-3 saat önce ki olay için kusura bakma reis sinirden delirmiş durumdaydım gözüm bişeyi görmüyordu emojıyıde görünce küfür ettim kusura bakma özür dilerim herkesin içinde yakışmaz bize evli barklı adamsın ... ??

palantis38 Çevrimdışı

palantis38

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
1 Haz 2021
1,507
Serkan kardes kayip icin uzgunum kim olursa olsun.herkesin kazanmasi tek temennimiz .Ama kazancin kaybida oluyor .ister istemez sinirli olabiliyoz ama agza gelinmeyecek laflar hatta Rahmana edilmis kotu sozler kesinlikle dogru degildir.Allahtan baska kimimiz var su dunyada ...Lutfen bir daha asla etme ...

EL MATADOR Çevrimdışı

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
10,104
" MADRİD "
Serkan kardes kayip icin uzgunum kim olursa olsun.herkesin kazanmasi tek temennimiz .Ama kazancin kaybida oluyor .ister istemez sinirli olabiliyoz ama agza gelinmeyecek laflar hatta Rahmana edilmis kotu sozler kesinlikle dogru degildir.Allahtan baska kimimiz var su dunyada ...Lutfen bir daha asla etme ...
Haklısın kanka kusura bakma

Rio Çevrimdışı

Rio

Kayıtlı Üye
4 Ağu 2021
298
İspanya Kraliyet Müzesi
@BMW 2-3 saat önce ki olay için kusura bakma reis sinirden delirmiş durumdaydım gözüm bişeyi görmüyordu emojıyıde görünce küfür ettim kusura bakma özür dilerim herkesin içinde yakışmaz bize evli barklı adamsın ... ??
BMW zararsız bir insan kendi halinde kayıp yaşadıysan kendinden çıkar sinirini burda kimse seni kaldırmaz kral

MANDALİNA Çevrimdışı

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
16 Tem 2021
12,996
sorun değil kardeş. özür dilemekte bir erdemliktir seni düşürmez aksine seni yüceltir.

REDKİTX6 Çevrimdışı

REDKİTX6

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
16 Tem 2021
2,856
kattegat
matador seni cok iyi anliyorum kaybedince nasilsin deseler insanin beyninden geliyor ama metoya da dedigin olmamis daha birgun kimseye ters yapmis sovmus bir insan degil metin ama ozur dilemek de erdemliliktir hosuma gitti yakisan yaptin soylemek istedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...