Yatış bizim kızlar bi maçı koparıp goturemiyor bi cacık olmaz bu takımdan. Ağ spikeri 1-3 alırsak 2. Olacağız diyordu şimdi 1-3 2-3 alsakta ta birşey değişmiyor diyor tek suclu spiker MK
Oyundan çok çabuk düşüyoruz bi anda 6-0 seri yiyoruzGeçmiş olsun
Ağa dün keşke holigana atsaydm 50 tl kızlar maç sonucu alır benceYatış bizim kızlar bi maçı koparıp goturemiyor bi cacık olmaz bu takımdan. Ağ spikeri 1-3 alırsak 2. Olacağız diyordu şimdi 1-3 2-3 alsakta ta birşey değişmiyor diyor tek suclu spiker MK
2.set bizim kızların kazanirina 50 oran falan veriyordu r nerden gelip aldılar öyleGeçmiş olsun
Kızlar götürü o maçı2.set bizim kızların kazanirina 50 oran falan veriyordu r nerden gelip aldılar öyle
2.set bizim kızların kazanirina 50 oran falan veriyordu r nerden gelip aldılar öyleGeçmiş olsun
beni yatirdiktan sonra götürse ne olur maçı bizim kizlara 1-3 kazanır olmamıştı mKızlar götürü o maçı
Düzgün oynasalar 1-3 çoktan bitmişti maçAğa dün keşke holigana atsaydm 50 tl kızlar maç sonucu alır bence
Aynen sağlık olsun aga bir dahakine umarım2.set bizim kızların kazanirina 50 oran falan veriyordu r nerden gelip aldılar öyle
beni yatirdiktan sonra götürse ne olur maçı bizim kizlara 1-3 kazanır olmamıştı m
Cevo betexen üyeliğin varmıGecmis olsun külüstür abi
@Cevik42 özelden payfix yazarmisin 50 atayım belki islerin vardir.nezaman musait olursan rolü yaparsın.Gecmis olsun külüstür abi
Cevik yok bana salla ben devam edeyim@Cevik42 özelden payfix yazarmisin 50 atayım belki islerin vardir.nezaman musait olursan rolü yaparsın.
*** cukka kokusu mu geldi telefondan cevikAtiyorum